Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto je pýcha Ibiho Maigu: Ty kokso!

Ibrahim Maiga zverejnil fotografie na porovnanie, či je jeho dcéra po ňom. Zobraziť galériu (7)
Ibrahim Maiga zverejnil fotografie na porovnanie, či je jeho dcéra po ňom.

MALI - Užíva si rolu tatka! Ibrahim Maiga (50) sa stal rodičom síce až v päťdesiatke, no o to viac si otcovstvo vychutnáva. Maličkou dcérkou a jej mladou mamou sa občas zvykne pochváliť aj na Facebooku. Práve tam rozpútal aj diskusiu o tom, či je mu malá Fatim podobná. Pre porovnanie použil fotku dievčatka so svojím starým záberom z minulosti. A ako vidno, gény sa jednoducho nezaprú. Veď posúďte sami.

Ibrahim Maiga mal počas pobytu na Slovensku slabosť pre blondínky. Jeho manželkou sa ale stala mladá Inna z Afriky. Tá mu tento rok porodila aj dcérku. Tým, že sa stal otcom, sa spevák pochválil na sociálnej sieti koncom júla.

Odvtedy mohli jeho známi aj fanúšikovia vidieť už niekoľko snímok z jeho súkromia. Z Maigových príspevkov je jasné, že si rolu otca užíva a je doslova hrdým tatkom. Napovedajú tomu aj posledné zverejnené fotografie.

Spevák totiž všetkým ukázal, ako vyzeral on, keď bol bábätkom. A o pár minút už visel na jeho profile záber malej Fatim. „A myslíte, že je po mne?” napísal k nemu Ibi. Musíme konštatovať, že podoba je jasná...

Malá Fatim je jednoducho rozkošná.
Zobraziť galériu (7)
Malá Fatim je jednoducho rozkošná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu