Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Súkromné FOTO Maigovej rodiny: Dieťa mu porodila o desiatky rokov mladšia žena!

Dieťa porodila Ibrahimovi Maigovi Inna, ktorá je evidentne o dosť mladšia. Zobraziť galériu (5)
Dieťa porodila Ibrahimovi Maigovi Inna, ktorá je evidentne o dosť mladšia.

MALI - Už je to jasné! Ibrahim Maiga (50) sa pred pár dňami pochválil fotografiami svojej dcéry Fatim. Identita matky však zostala zahalená rúškom tajomstva. Všetko nasvedčovalo tomu, že potomka mu porodila Inna, ktorú v zime označil za svoju budúcu manželku. Na zvedavé otázky ale spevák spočiatku neodpovedal. Celú pravdu odhalil až v piatok, keď zverejnil ďalšie snímky svojej rodinky.

Toto je jeho vyvolená! Už v zime sa Ibrahim Maiga chválil evidentne mladšou ženou, ktorá sa mala stať jeho manželkou. Keď sme však o svadbe zisťovali viac, spevák výrečný nebol. O zmenách vo svojom živote však najnovšie pomerne intenzívne informuje kamarátov na sociálnej sieti.

Ibrahim najprv zverejnil fakt, že sa stal otcom. Následne však musel čeliť otázkam ohľadne identity matky svojho potomka. Prosbám svojich slovenských známych sa nakoniec podvolil a v piatok potvrdil, že dieťa má s už spomínanou mladou krajankou. „Tak tu je šťastná maminka Inna,” napísal nad fotografiu svojich milovaných žien.  Pozrite si v GALÉRII aj ďalšie zábery Maigovej rodinky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu