Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hanba Vačkovej z Paneláku: Bratislavčanky v Tatrách!

Zuzana Vačková sa vie zabaviť aj na svoj účet. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková sa vie zabaviť aj na svoj účet.

BRATISLAVA – Nuda nehrozí! Zuzana Vačková (44) je plná optimizmu a na jej tvári nikdy nechýba úsmev. Vo veselom duchu sa niesli aj letné prázdniny, ktoré si herečka užívala nielen v zahraničí, ale aj na Slovensku. Potulky Alicky z jojkárskeho Paneláku po rodnej krajine však nedopadli úplne podľa jej predstáv.

Zuzana Vačková zažíva humorné situácie nielen pred kamerami jojkárského seriálu Panelák, ale aj vo svojom súkromí. Uplynulé leto je toho dôkazom. Herečka si totiž z pobytu v Tatrách odniesla zážitok, na ktorý tak skoro nezabudne.

Blondínka sa spoločne s kolegyňou Bibianou Ondrejkovou a deťmi dala na turistiku. „S mojou dcérou sme prvýkrát absolvovali túru. Tenisky, ruksak a šliapali sme neviem koľko hodín,” prezradila nám Vačková. Dievčatá si síce užili krásy prírody, no zaskočilo ich počasie. „Zmokli sme úplne. Ako sa na Bratislavčanky patrí. Síce sme si zobrali teplé oblečenie, ale zabudla som na pršiplášte, takže sme boli úplne do nitky zmoknuté. Pod nejakým stromom sme sa triasli. Skrátka, Bratislavčanky v Tatrách. Hanba, hanba, hanba,” dodala s pobavením v hlase.

Rovnaký nadhľad mali výletníčky aj v danej chvíli. Do smiechu im bolo tiež, keď sa situáciu usilovala zachrániť Ondrejková. „Bola úžasná. Povedala mi, že je pripravená na všetko a že vôbec nevadí, že sme zmokli do nitky, lebo ona má ruksak plný suchých vecí. Bol však premokavý, takže z neho vytiahla len ďalšiu haldu mokrého oblečenia,” uzavrela paneláková Alicka.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zuzanou Vačkovou.

Rozhovor so Zuzanou Vačkovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu