Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ponižujúci vyhadzov z Farmy: Playboy zo Spiša na túto prehru nezabudne!

Mladík z Rimavskej Soboty Štefan Vojtek vyradil Františka Šefčíka z reality šou Farma. Zobraziť galériu (11)
Mladík z Rimavskej Soboty Štefan Vojtek vyradil Františka Šefčíka z reality šou Farma. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Toto nikto nečakal! Keď si farmár Štefan Vojtek (28) vybral do duelu Františka Šefčíka (35), žiaden z kolegov to nepovažoval za dobrý nápad. O 7 rokov starší súper bol totiž v omnoho lepšej fyzickej kondícii. Výsledok súboja však všetkých prekvapil. Tučnučký spevák porazil playboya nielen v preťahovaní lanom, ale aj v disciplíne s názvom prekvapenie, čím ho vyradil z hry.

Súťažiaci z markizáckej reality šou Farma majú za sebou ďalší duel. Spočiatku sa síce zdalo, že si koncom týždňa v súboji zmerajú sily dve ženy, no napokon v ňom skončili muži. Slúžka Jana Hrmová, ktorá viacerým farmárom už dlhší čas ležala v žalúdku, totiž musela kvôli vážnym zdravotným problémom statok opustiť. Súťažiaci sa preto rozhodli, že do duelu pošlú Štefana Vojteka.

Mladý východniar, ktorého aj vďaka jeho podobe často spájajú s hercom Ivanom Tulim Vojtekom, si ako oponenta zvolil 35-ročného sympaťáka Františka Šefčíka. A hoci si každý myslel, že si týmto rozhodnutím spečatil svoj osud v reality šou, všetko dopadlo úplne inak. Vyšportovaný playboy zo Spiša totiž aj napriek lepšej fyzickej kondícii vášnivému spevákovi nestačil. Keďže prehral v dvoch z troch zvolených disciplín, musel statok nadobro opustiť.

„Šesť týždňov na Farme je dlhá doba. Človek si zvykne na ten systém života. Prvé dni boli naozaj strašné, ale potom som sa prispôsobil. Neviem, čo budem teraz robiť. Určite pôjdem ku svojmu psovi, ktorý mi veľmi chýba,“ neskrýval svoje dojatie vyradený súťažiaci, ktorý si chcel okrem výhry odniesť zo šou aj spriaznenú ženskú dušu. Ani jeden z jeho snov sa mu však na Farme už nenaplní.

VIDEO: Rozhovor s Františkom Šefčíkom tesne po vypadnutí.

Rozhovor s Františkom Šefčíkom tesne po vypadnutí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu