Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Janu Hrmovú odviezla z Farmy záchranka: Nevyhnutná hospitalizácia!

Jana Hrmová musela podstúpiť niekoľko vyšetrení, aby sa zistilo, či ju skutočne trápi zápal slepého čreva. Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová musela podstúpiť niekoľko vyšetrení, aby sa zistilo, či ju skutočne trápi zápal slepého čreva. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zradilo ju zdravie! Ako sme už na topkách informovali, Jana Hrmová (19) skončila v nemocnici. Keďže sa relácia vysiela s menším časovým sklzom, diváci Markízy uvidia dnes večer, ako ju zo statku odváža sanitka. Prvotné správy hovorili o ženských problémoch, napokon sa z toho vykľulo podozrenie na zápal slepého čreva.

Neskutočná bolesť! Jana Hrmová strávila v markizáckej reality šou Farma necelých 5 týždňov, keď sa prihlásili problémy. Jej pobyt na statku sa behom okamihu zmenil na živé peklo. Ako sme vás na topkách už informovali, mladú Bratislavčanku odrazu začalo neznesiteľne pichať v boku, čomu súťažiaca spočiatku neprikladala veľkú pozornosť. „Neriešte to, to prejde,“ odbíjala svojich kolegov, keď si o ňu robili starosti.

No čo sa tmavovláske zdalo ako chvíľková nevoľnosť, sa neskôr ukázalo ako omnoho nebezpečnejšia diagnóza. Privolaní lekári totiž skonštatovali, že ju môže trápiť zápal slepého čreva. Nezostávalo preto nič iné, iba sexi študentku zbaliť a urýchlene previezť do nemocnice. „Zoberieme vás na centrálny príjem. Urobíme potrebné vyšetrenia, aby sme vylúčili nejaké komplikácie,“ zahlásil lekár v sanitke. Hrmová tak musela statok opustiť. Či sa do projektu vráti, je otázne.

VIDEO: Janu Hrmovú musela z Farmy odviezť sanitka. 

Zásah sanitky na Farme

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu