Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markizácki farmári sa boja o život: Ich kolegovi preskočilo, je to masaker!

Ján Juhaščík to na Farme už zjavne psychicky nezvláda. Ostatní súťažiaci sa začínajú báť o svoj život. Zobraziť galériu (6)
Ján Juhaščík to na Farme už zjavne psychicky nezvláda. Ostatní súťažiaci sa začínajú báť o svoj život. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ide do tuhého! Ján Juhaščík (52), finalista markizáckej reality šou Farma, už od prvého momentu neskrýva antipatie voči mladej Bratislavčanke Jane Hrmovej (19). Denne si dokonca nájde hneď niekoľko dôvodov, kvôli ktorým sa s ňou poháda. Najnovšie sa do nej pustil kvôli mokrému drevu. Aby jej dokázal, že vie zohnať aj suché na kúrenie, začal v amoku rúbať postele a použil ich do ohňa. Ostatní obyvatelia statku s otvorenými ústami pozorovali jeho nepríčetné správanie. Ako neskôr prezradili, začínajú sa báť o život.

Preháňa to! V markizáckej reality šou Farma to začína byť čoraz drsnejšie. Zdá sa totiž, že súťažiacemu Jánovi Juhaščíkovi poriadne lezie na mozog dlhé odlúčenie od domova a akejkoľvek civilizácie. Jeho nekonečné narážky a nenávistné poznámky na Bratislavčanku Janu Hrmovú si už všimli všetci farmári, no každým dňom to zachádza čoraz ďalej.

Najnovšie sa do mladej tmavovlásky pustil kvôli drevu. V daždivom počasí sa jej totiž kompletne premočilo a preto mala problém s udržaním ohňa. Jano jej teda chcel dokázať, že nájsť suché kurivo rozhodne nie je až taký problém, aký z toho študentka robí. Vyriešil to naozaj svojsky – postupne povyťahoval všetky rošty z postelí a po jednom ich začal rúbať.

„Ja im ukážem, ako treba udržať oheň,“ vyhlásil vytočený Jano pri ničení postelí. Toto jeho nevyspytateľné správanie však poriadne vystrašilo kolegov zo statku. Tí sa dokonca strachujú o vlastný život. „Janko sa mi začína zdať ako časovaná bomba. Nemám dobrý pocit z toho, ako to môže dopadnúť,“ prezradil svoje obavy nový farmár Henrich Fedor, ktorý nedokáže odhadnúť, čoho je východniar ešte schopný. 

Video: Ján Juhaščík rúbe rošty z postelí farmárov. 

Ján Juhaščík rúbe rošty z postelí

Video: Názory farmárov na správanie Jána Juhaščíka.

Názory súťažiacich na Juhaščíkove správanie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu