Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prúser markizáckeho farmára: Klamstvá o vzťahu so známym hercom?!

Z televízie Markíza sa šíria informácie, že nový farmár Štefan Vojtek je synovec herca Ivana Tuliho Vojteka. Nie je to však pravda. Zobraziť galériu (8)
Z televízie Markíza sa šíria informácie, že nový farmár Štefan Vojtek je synovec herca Ivana Tuliho Vojteka. Nie je to však pravda. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Súťažiaci markizáckej reality šou Farma zrejme ani netušia, koho od utorka medzi sebou majú. Z modro-žltej televízie sa totiž šíria informácie, že sa na statku nachádza synovec slovenského herca Ivana Tuliho Vojteka (52). Mal by ním byť bývalý superstarista Štefan Vojtek (28). Umelca sme preto oslovili, aby sme zistili, čo na účinkovanie svojho príbuzného v projekte hovorí. Jeho odpoveď nás však prekvapila.

Kto klame?! Na markizáckej Farme začína prituhovať. Práce je stále viac a viac, no každým týždňom je súťažiacich a jedla čoraz menej. Okrem toho v poslednom období vypadli traja muži, čo je pre statok veľkou nevýhodou. Tvorcovia sa preto rozhodli, že súťažiacim pošlú posily v podobe bývalého hokejistu Petra Kuníka a superstaristu Štefana Vojteka.

No a práve druhý spomínaný zrejme ani netušil, čo svojím príchodom do reality šou spôsobí. Z modro-žltej televízie sa totiž šíria informácie, že sa na statku nachádza synovec herca Ivana Tuliho Vojteka. Túto informáciu prinieslo aj stredajšie Teleráno. 

Známemu hercovi sme preto volali, čo na účasť rodinného príslušníka v šou hovorí. Svojou odpoveďou nás však prekvapil. Tvrdí, že ide o klamstvá a akékoľvek pokrvné príbuzenstvo s novým farmárom popiera. „Nie je to môj synovec. Sme iba menovci. Pravdou je, že sa poznáme asi rok a pol, občas sa stretávame, no to je všetko. Nie sme pokrvní príbuzní,“ vysvetlil pre topky.sk Ivan Vojtek.

S farmárom Pištom, ako ho on sám nazval, sa vraj spoznali v Banskej Bystrici, kde boli obaja pracovne. „Všetci mu vraj hovoria, že sa podobáme a máme aj rovnaké meno. Aj ja, keď som ho zbadal, som si zavtipkoval: ‚A teba som kedy robil?‘. No rovnako ako je Horváthovcov veľa, aj Vojtekovcov je plný zoznam,“ objasnil situáciu Tuli.

Mladý východniar vraj hercovi dokonca pred nástupom do projektu volal a pýtal si povolenie na účasť v programe. „Chcel vedieť, či mi nebude vadiť, ak pôjde na Farmu. Môj názor na podobné typy relácií totiž pozná. Jediné, čo som mu povedal, bolo, že nech si uvedomí, aké meno nesie a nech neurobí hanbu. No musel sa rozhodnúť sám, či tam ísť alebo nie. A okrem toho, má tam aj svojich rodičov,“ uzavrel umelec, ktorý svojho menovca žiadal iba o jedno – aby sa v šou neprezentoval ako jeho rodina. No to sa mu bohužiaľ nepodarilo.

Sledujte video: Rozhovor so Štefanom Vojtekom tesne pred nástupom na Farmu.

Rozhovor so Štefanom Vojtekom pred nástupom na Farmu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu