Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Z krásky buchta: Markizácka farmárka viditeľne pribrala, po nociach vyžiera hrnce!

Sexi krivky Jany Hrmovej sú fuč. Farmárka sa viditeľne zaoblila. Zobraziť galériu (10)
Sexi krivky Jany Hrmovej sú fuč. Farmárka sa viditeľne zaoblila.

BRATISLAVA – Ploché bruško je minulosťou! Účasť v markizáckej šou Farma má často dopad nielen na psychiku jednotlivých súťažiacich, ale tiež na ich vzhľad. Problém s vizuálnou stránkou má najnovšie aj Jana Hrmová (19). Pribrala pekných pár kíl. S narastajúcou hmotnosťou sa však rozhodla bojovať - hodila sa na diétu. No ako sa zdá, kráska si zvolila netradičný spôsob chudnutia. Podľa slov Štefana Vojteka (28) v noci dobieha, teda vlastne dojedá, čo cez deň nestihla.

Farmárska strava akosi nejde dokopy so sexi krivkami. Svoje o tom vedia takmer všetky účastníčky markizáckej reality šou. „Priberú z toho šrotu, čo sa tam väčšinu času konzumuje. Veď ten sa používa na vykŕmenie zvierat,” komentovala v minulosti statkársku kuchyňu odborníčka Jana Frčková. Depresie z “posúťažnej” postavy mala taktiež Eva Orolínová, ktorá sa sama priznala k anorexii.

Podobné starosti má najnovšie aj Jana Hrmová, ktorá sa v poslednej dobe viditeľne zaoblila. Mladá Bratislavčanka sa preto rozhodla konzumáciu jedla obmedziť. Jej súper Štefan Vojtek ju však pod rúškom noci nachytal s hlavou v hrncoch. „Keď mám diétu, tak v noci nežeriem. Keď som frajer cez deň, tak vydržím aj večer,” reagoval s rozčúlením v hlase farmár, ktorý vie o chudnutí svoje. V minulosti totiž zhadzoval kilá pred kamerami šou SuperTelo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu