Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nervozita na Farme: Kvôli kočovníkom vypadol prvý súťažiaci!

Peter Kuník v súboji s kočovníkom Petrom Čiernym neuspel. Takto sa s ním lúčila Božena Barbie Candráková Zobraziť galériu (12)
Peter Kuník v súboji s kočovníkom Petrom Čiernym neuspel. Takto sa s ním lúčila Božena Barbie Candráková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Na markizáckej Farme sa opäť vyraďovalo. V sobotňajšom dueli sa stretli dvaja muži – farmár Peter Kuník (24) a kočovník Peter Čierny (35). No hoci sa o 11 rokov mladší súťažiaci veľmi snažil, na skúsenejšieho súpera nestačil. Kumo tak musel statok na úkor nového obyvateľa nadobro opustiť.

O jedného menej! Začiatkom týždňa prišli na markizácku Farmu ďalší štyria súťažiaci, takzvaní kočovníci. To však na statku vyvolalo poriadne dusnú atmosféru, ktorá napokon vyvrcholila až do nemilosrdnej bitky medzi Jánom Juhaščíkom a Henrichom Hedorom. Tí súperili o zotrvanie v šou. 

O deň neskôr sa do podobného súboja vrhli aj Peter Kuník, ktorý na statok prišiel ako pomocník v období žatvy, a kočovník Peter Čierny. Sily si zmerali v sobotňajšom dueli. Nekonfliktný murárkeďže sa stal druhým duelantom, vyberal disciplíny. A vyplatilo sa. Súpera totiž porazil nielen v pílení dreva, ale aj v pretláčaní. Mladý rodák z Piešťan tak musel práve kvôli novému obyvateľovi súťaž nadobro opustiť.

Kumo však odchod nebral tragicky. „Idem odtiaľto so zdvihnutou hlavou, aj keď trochu smutný, ale splnil som si všetky veci, čo som mal, tak som rád. Naučil som sa veľa vecí a môžem povedať, že som taký polovičný farmár,“ povedal tesne po vyhadzove Peter, ktorému najviac budú chýbať zvieratá. „Smutno mi bude za veľa vecami, hlavne som si zvykol na zvieratá, teda najmä na zdravé kravské mlieko, ktoré je čerstvé a veľmi som ti ho obľúbil,“ prezradil vyradený súťažiaci, ktorý na rozprávkovú výhru v šou môže už zabudnúť. 

VIDEO: Rozhovor s Petrom Kuníkom tesne po vyhadzove. 

Rozhovor s Petrom Kuníkom tesne po vyhadzove

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu