Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Plačková po FOTKE orálneho sexu v aute: Teraz hovorím ja!

Zuzana Plačková sa rozhodla reagovať na článok o jej exmilencovi. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa rozhodla reagovať na článok o jej exmilencovi. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Už o ňom nechce ani počuť! Včera sme na topkách informovali, ako si exmilenec Zuzany Plačkovej (22) René Strausz užíva slobodu po nedávnom rozchode s blondínkou. Dôkazom jeho odviazanosti má byť záber, ktorý nám do redakcie poslal jeho brat Ján. Snímka ho má zachytávať pri tom, ako ho v aute uspokojuje neznáma žena. Po tomto článku sa do redakcie ozvala aj známa playmate. A rozhodla sa prezentovať svoj názor na celú vec.

Po tom, čo sme vás v uplynulých dňoch na topkách informovali o rozpade trojročného vzťahu Zuzany Plačkovej a Reného Strausza, sa nám do redakcie ozval jeho brat Ján. Bratislavčan známy aj z tretej série markizáckej reality šou Farma chcel jasne vysvetliť, ako to v skutočnosti so spomínaným rozchodom bolo. Niekdajšia účastníčka Hotela Paradise je vraj jeho súrodencovi už úplne ukradnutá. Ako dôkaz priložil pikantný záber. Ten zachytáva neznámu plavovlásku, ako v aute orálne uspokojuje muža nápadne sa podobajúceho na Reného.

Tento článok však nenechal chladnou samotnú Plačkovú. Ozvala sa do našej redakcie a na bývalého partnera nenašla jedno pozitívne slovo. „On ma už absolútne nezaujíma. V skratke, keby som nemala na sebe vytetované jeho meno, tak už ani neviem, kto to je,“ povedala pre topky.sk. Známa blondínka už pracuje na tom, aby jej urobili v štúdiu z priezviskovej "kerky" novú pamiatku - kvety. „Nechcem, aby ma niekto do budúca spájal s tým menom,“ neskrýva svoje rozhorčenie modelka.

Na svojho bývalého snúbenca totiž podľa vlastných slov už ani nepomyslí. Prvýkrát dokonca oficiálne potvrdila to, čo si už aj vrabce na streche čvirikali. Na známosť sa teda dáva, že najnovšie tvorí pár s finalistom jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov Norbertom Tokárom. „Začínam s ním novú etapu života. Mám ho skutočne rada. Čas, ktorý spolu trávime, je pre mňa neopísateľný,“ prezradila majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku. „Teraz mám jeho a už týždeň som s ním v Košiciach. Bývalý ma už nezaujíma,“ uzavrela tému telenovely kráska z Hotelu Paradise.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu