Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO orálneho sexu v aute: Drsný odkaz Plačkovej exmilenca pre Zuzu?!

René Strausz si vraj po rozchode so Zuzanou Plačkovou (v krúžku) užíva slobodu. Jeho brat Ján poslal ako dôkaz do redakcie záber, na ktorom uspokojuje blondínka muža v aute. Ten sa náramne podobá na expartnera playmate. Zobraziť galériu (7)
René Strausz si vraj po rozchode so Zuzanou Plačkovou (v krúžku) užíva slobodu. Jeho brat Ján poslal ako dôkaz do redakcie záber, na ktorom uspokojuje blondínka muža v aute. Ten sa náramne podobá na expartnera playmate. (Zdroj: tip od čitateľa)

BRATISLAVA - Rozhodne nesmúti! Vzťah Zuzany Plačkovej (22) a jej snúbenca Reného Strausza sa pred časom nadobro rozpadol. O krachu ich lásky sme informovali aj na topkách. A práve na základe nášho článku sa ozval do redakcie brat blondínkinho exmilenca Ján Strausz, ktorý je mimochodom účastník tretej série markizáckej Farmy. Dôvod, prečo nám napísal, je ten, že chce verejnosti vysvetliť, že jeho súrodencovi je bývalá partnerka z Hotela Paradise ukradnutá. Ako dôkaz dodal záber, na ktorom v aute uspokojuje neznáma blondínka muža nápadne sa podobajúceho na jeho brata.

V uplynulých dňoch sme na topkách informovali, že láske Zuzany Plačkovej a jej partnera Reného Strauzsa nadobro odzvonilo. Po troch rokoch búrlivého vzťahu sa dvojica definitívne rozišla. Vyzerá to tak, že playmate za svojím snúbencom dlho nesmútila. Majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku totiž našla útechu v náručí finalistu jojkárskej reality šou VyVolení Norberta Tokára.

No ako sa zdá, ani blondínkin expartner si nerobí ťažkú hlavu. Na základe článku, ktorý vyšiel na topkách, sa nám totiž do redakcie ozval Strauszov brat Ján. Ten chce verejnosti jasne ukázať, ako to s rozchodom jeho súrodenca v skutočnosti bolo. „Ku*va nevypisujte pi*oviny, že Plačková odkopla môjho brata, lebo poslal do materinej pi*i on ju! Nej*be vám?! A má nové pi*ky. Zuzu môže j*bať,“ napísal kvetnato účastník predchádzajúcej série šou Farma. 

Ako dôkaz priložil aj fotku. Tá zachytáva muža nápadne sa podobajúceho na jeho brata pri tom, ako ho v aute uspokojuje neznáma plavovláska. V súvislosti so záberom sme sa spojili aj s mladým taxikárom. „Na tej fotke nie som ja. Je to zas nejaká intriga,“ poprel spojitosť s fotografiou. V minulosti však tiež tvrdil, že nemá nič spoločné so známym videom, na ktorom hovoril zákazníčke v taxíku: „Keď ukážeš cecky, tak ťa zoberiem.” Paradoxne však vtedy jeho identitu potvrdila práve Zuzana Plačková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu