Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvrat v živote sexice Plačkovej: Po 3 rokoch odkopla snúbenca, spáva s VyVoleným!

Zuzana Plačková sa rozišla s Reném Strauzsom (vľavo). Jej profil na sociálnej sieti momentálne zaplavili Zobraziť galériu (11)
Zuzana Plačková sa rozišla s Reném Strauzsom (vľavo). Jej profil na sociálnej sieti momentálne zaplavili "pusinkové" fotky s Norbertom Tokárom.

BRATISLAVA – Namiesto svadby rozchod! V živote Zuzany Plačkovej (22) došlo v uplynulých dňoch k výrazným zmenám. Bývalá playmate sa totiž po troch rokoch rozišla so snúbencom Reném Strauszom, ktorého meno má vytetované aj na svojom tele. Sexi blondínka ale podľa všetkého sama dlho nezostane. Zlomené srdce si totiž lieči v náručí Norberta Tokára (26) známeho z jojkárskej šou VyVolení – Dom snov.

Majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku Zuzana Plačková riešila v poslednom čase problémy s láskou. Zhruba pred týždňom totiž definitívne ukončila svoj vzťah so snúbencom Reném Strauszom, ktorý sa živí ako taxikár. Dvojica prekonala spoločne viacero kríz, no zdá sa, že tentokrát je koniec ich lásky už definitívny.

Informácie o rozchode nám potvrdila aj samotná Zuzana. „Proste sa to skončilo. Prestali sme si rozumieť a bolo to medzi nami už zlé. Minulý týždeň sa odo mňa odsťahoval,” reagovala pre topky.sk blondínka, ktorá má meno svojho bývalého partnera vytetované na rebrách. „Bude sa to čoskoro prerábať na prekrásne kvety,” reagovala na margo stálej pamiatky Plačková.

Bývalá playmate sa aktuálne intenzívne stretáva s finalistom jojkárskej šou VyVolení – Dom snov Norbertom Tokárom. Potvrdzuje to aj množstvo spoločných fotografií, ktoré dvojica zverejňuje na sociálnej sieti. „Nechceme rozoberať, čo medzi nami je. Nebudeme sa k tomu vyjadrovať,” uzavrela stroho Zuzana.

Zaujímavosťou je, že s „pokérovaným“ krásavcom sa od seba očividne nepohnú ani na krok. Spoločnosť jej robil aj počas nášho telefonátu. Nechajme sa prekvapiť, kedy dvojica spečatí svoju náklonnosť aj návštevou tetovacieho štúdia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu