Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bolestivé VIDEO z Farmy: Šárka trpí, ostatní od strachu nedýchajú!

Brutálny útok od koňa Šárka ešte dlho rozdýchavala. Zobraziť galériu (5)
Brutálny útok od koňa Šárka ešte dlho rozdýchavala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – V ohrození života! Farmárka Šárka Racová (40) nebude spomínať na účasť v markizáckej reality šou v najlepšom. Zo statku si totiž odnesie poriadne bolestivú spomienku. Počas toho, ako viedla koňa zo stajne, sa zviera odrazu splašilo. Útlej plavovláske uštedrilo poriadny kopanec. Ostatní súťažiaci len v nemom úžase čakali, či to nebude mať tragické následky.

Šťastie v nešťastí! Keď Šárka Racová nastúpila do markizáckej reality šou Farma, zrejme ani netušila, že jej na statku pôjde o život. Zdanlivo jednoduché odvedenie koňa zo stajne sa totiž behom sekundy zmenilo na nočnú moru. Poltonové zviera sa z ničoho nič splašilo a odzadu ju obrovskou silou koplo.

„Ani neviem, ako som sa za ním ocitla. V momente som cítila úder jeho zadných nôh a bolo to. Vôbec som to nečakala, že mi môže také niečo ten kôň urobiť. Chcela som ho len zaviesť na lúku,“ povedala vystrašená Šárka.

S bolestivými zážitkami však majú súťažiaci už bohaté skúsenosti. Len pred pár týždňami sa napríklad z podobného „útoku“ spamätávala jej kolegyňa Martina Duchová. V tomto prípade však nezohralo hlavnú úlohu zviera, ale odtrhnutý cep, ktorý ju zasiahol priamo do oka. No takmer na vlas rovnaká nehoda sa stala Eve Orolínovej v druhej sérii projektu. Mladú kaderníčku vtedy kopol neovládateľný somár priamo do hlavy.

VIDEO: Šárka trpí po tom, čo ju poltonové zviera koplo.

Farmárku Šárku kopol kôň do nohy

Sledujte VIDEO: Aj Martina Duchová si na statku odtrpela svoje. Takto ju do tváre zasiahol odtrhnutý cep.

Martinu Duchovú zasiahol odtrhnutý cep do hlavy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu