Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto na markizáckej Farme ešte nebolo: Tvrdá bitka súťažiacich!

Konflikt medzi súťažiacimi vyústil až do bitky Jána Juhaščíka a Henricha Fedora. Zobraziť galériu (8)
Konflikt medzi súťažiacimi vyústil až do bitky Jána Juhaščíka a Henricha Fedora. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Začína byť dusno! Pred pár dňami zavítali na markizácku Farmu štyria kočovníci. Tí sa chcú stať právoplatnými súťažiacimi, no starí usadlíci im to nie a nie dovoliť. Svoje miesto na statku si musia vybojovať. Pustili sa teda do seba dvaja najstarší súťažiaci - Ján Juhaščík (52) a Henrich Fedor (41).

Markizácki farmári v týchto dňoch prežívajú skutočne dusné chvíle. Na statku trávia už viac ako sedem týždňov a hoci sa im doposiaľ zdalo, že majú svoj vysnívaný sen čoraz bližšie a bližšie, pred pár dňami prišla tvrdá rana. Na statok zavítali ďalší štyria súťažiaci. Výsledok? Adeptov na výhru je opäť 12.

Toto sa však starým usadlíkom vôbec nepozdáva. Kočovníkov sa z Farmy snažia vyhodiť, oni sa ale silou mocou chcú zaradiť medzi právoplatných súťažiacich. A práve toto sa stalo kameňom úrazu. Celý konflikt o zotrvanie v šou nakoniec vyústil do nemilosrdnej bitky. Tá vznikla medzi dvomi východniarmi - Jánom Juhaščíkom a Henrichom Fedorom. Svoju silu si zmerali v ringu a rozhodne nešlo o priateľský súboj. 

Do vlasov si skočili aj ženy. Bez ľútosti sa do seba pustili Šárka Rácová a Nikoleta Prokšová. A práve starousadlíčke pri súboji nebolo všetko jedno. „Prešli mi po chrbte zimomriavky aj smrť,“ povedala po meraní síl 40-ročná farmárka. 

No hoci k takémuto súboju došlo na Farme po prvýkrát, konfliktov bolo aj v minulosti veľa. Zopár kopancov a faciek si v tretej sérii reality šou rozdali Andrea Vaničková a Jana Kallayová. V druhej sérii sa do seba pustili Ľudovíta Mládková a Monika Haklová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu