Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Farmárku Evu zaliala krv: Brutálny kopanec do tváre!

Evinu tvár zaliala po kopanci od somára krv. Zobraziť galériu (10)
Evinu tvár zaliala po kopanci od somára krv.

BRATISLAVA – Šťastie v nešťastí! Eva Orolínová (19) na svoju účasť v markizáckej Farme tak skoro nezabudne. Najskôr ju vystrašilo správanie súpera Tomáša Mrvu (24), ktorý ju pod vplyvom alkoholu nútil k intímnostiam, teraz bolo vo vážnom ohrození jej zdravie. Počas toho, ako na statku hnala somára do stajne, ju zozadu kopol do hlavy. Nechýbalo veľa a útok mohol mať tragické následky.

Ďalšia trauma! Po tom, čo sa Eva Orolínová takmer stala obeťou sexuálnych túžob svojho súpera Tomáša Mrvu, zažila na Farme ďalší nepríjemný šok. Počas toho, ako sa spoločne s Romanom Olachom snažili nahnať somára do stajne, ju zviera koplo do hlavy. Tvár jej okamžite zaliala krv. Mladá kaderníčka urobila chybu v tom, že sa k nemu priblížila zozadu.

 „Evke som to viackrát opakoval, aby mu nestála za zadkom. No nepočúvala ma,“ poznamenal Roman, ktorý svoju súperku pred nebezpečenstvom varoval. „Čo mám na tej tvári?“ pýtala sa šokovaná Orolínová ostatných. „Strašne ma to bolí,“ vzlykala. 

Ako sme sa zo zákulisia súťaže dozvedeli, tmavovláska bola zo vzniknutej situácie v obrovskom šoku. „Veľmi sa zľakla. Dokonca zvažovala, že zo šou odstúpi. Bála sa o svoje zdravie, pretože jej v minulosti operovali bradu. Ak by bol úder silnejší, mohla sa jej rozpadnúť celá sánka,“ prezradil náš zdroj zo zákulisia šou.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu