Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Markizáčka Pietrová sa vydala: Už patrí do rodiny miliardára!

Mária Pietrová sa vydala za Tomáša Chreneka ml., syna miliardára Tomáša Chreneka (v krúžku). Zobraziť galériu (5)
Mária Pietrová sa vydala za Tomáša Chreneka ml., syna miliardára Tomáša Chreneka (v krúžku).

BRATISLAVA - Tajný sobáš! Mária Pietrová (29) je už pod čepcom. V sobotu sa v Prahe vydala za Tomáša Chreneka ml., s ktorým tvorila pár už viac ako štyri roky. Správy o svadbe sme preverovali už počas minulého týždňa, markizáčka však na svoje súkromie uvalila prísne embargo. Blondínka si vzala za manžela syna podnikateľa, ktorý patrí v Čechách k najbohatším biznismenom.

Vedeli to len najbližší! Mária Pietrová je známa tým, že svoje súkromie si maximálne stráži. Zvyčajne neodpovedá novinárom dokonca ani na pracovné otázky. V rovnakej tichosti poňala aj svoju svadbu.

„Tento víkend si berie mladého milionárskeho dediča,” tvrdil náš zdroj minulý týždeň. Informáciu sme intenzívne overovali, no nikto z blondínkinho okolia o jej veľkom dni nič netušil. S nikým z práce nenadväzuje príliš blízke vzťahy a drží si odstup. O dni D nevedeli nič ani v Čechách, kde si dvojica povedala svoje áno a kde otec jej manžela pôsobí.

Tomáš Chrenek ml. je známy ako bývalý partner tanečnice Ivany Surovcovej. V obchodných kruhoch zas ako syn miliardára a zároveň oceliarenského magnáta Tomáša Chreneka, ktorý pôsobí u našich západných susedov. V 90. rokoch sa mu podarilo stať jedným z najbohatších podnikateľov v Českej republike.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu