Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizáčka Pietrová nie je jedinou kráskou v rodine: Bohatý svokor zbalil miss!

Markizácka kráska Mária Pietrová si vzala Tomáša Chreneka. Jeho otec (vpravo) má za manželku vicemiss Slovensko 1999 Dušanu Fridrichovú. Zobraziť galériu (9)
Markizácka kráska Mária Pietrová si vzala Tomáša Chreneka. Jeho otec (vpravo) má za manželku vicemiss Slovensko 1999 Dušanu Fridrichovú.

PRAHA/BRATISLAVA - Aký otec, taký syn! Markizáčka Mária Pietrová (29) sa v sobotu vydala za Tomáša Chreneka ml. (27). Ten si vybral veľmi podobný typ ženy ako jeho otec. Oceliarsky magnát Tomáš Chrenek (50) sa totiž približne pred 10 rokmi po veľmi rýchlom vzťahu a druhom rozvode oženil s blonďavou misskou Dušanou Fridrichovou (37). Spoznali sa pri práci, keď modelka nastúpila do jeho firmy na pozíciu hovorkyne. Čoskoro však zaujala aj miesto manželky. Zväzok následne spečatila aj spoločná dcéra.

V sobotu sa vďaka svadbe s Tomášom Chrenekom ml. stala Mária Pietrová súčasťou miliardárskeho klanu. Markizáčka však nie je jedinou mediálne známou ženou v tejto rodine. Asi desať rokov dozadu sa totiž jej aktuálny svokor oženil s krásnou blondínou - II. vicemiss Slovensko 1999 Dušanou Fridrichovou.

Kráska sa po vysokej škole presťahovala do Prahy, kde začala s modelingom. V roku 1999 ju sestra prihlásila do súťaže krásy, kde nakoniec skončila na stupienkoch víťaziek spolu s Andreou Verešovou. Na Miss Europe 2000 sa dokonca umiestnila v prvej pätnástke. Potom sa však zamerala na prácu reportérky.

No kým v práci sa jej darilo, súkromie nebolo až tak ružové. V roku 2001 stále iba snívala o tom pravom. „Páčia sa mi snedí a vysokí muži. Keď sa na mňa pozrie, musia sa mi podlomiť nohy. A mal by byť starší,” prezradila v tom čase. A už o pár mesiacov sa jej želanie splnilo.

Je to príbeh takmer ako z rozprávky. Dušana začala pracovať v Chrenekovej oceliarskej firme na pozícii hovorkyne. A zdá sa, že z jej šéfa sa jej naozaj podlomili kolená. O 13 rokov starší podnikateľ sa do fešandy tiež okamžite zamiloval. A to aj napriek tomu, že v tom čase bol podľa našich informácií stále ešte ženatý. Bolo to ale už jeho druhé manželstvo. 

Perličkou je, že tak ako oceliarsky magnát, aj Dušana Fridrichová pochádza z Nitry. Niekoľkoročný pobyt v Prahe jej tak priniesol lásku v podobe rodáka. Spoločného toho ale mali určite oveľa viac, pretože svoj vzťah poňali naozaj expresne. Netrvalo totiž dlho a konala sa svadba. Do roka od zoznámenia. Krátko po nej prišla na svet aj dcérka. Malá sestrička Chrenekových detí Tomáša a Lucie má teraz 7 rokov.

Z blonďavej missky sa medzičasom stala tmavovláska. Aktuálne je pani Chreneková členkou dozornej rady v spoločnosti, ktorá je najväčším súkromným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe. Jedným z majiteľov je jej manžel, ktorý je v rámci Slovenska 4. najbohatším mužom, v Čechách mu patrí 10. priečka.

Jedna krajšia ako druhá: Dušana Fridrichová je manželkou podnikateľa Tomáša Chreneka, Mária Pietrová si vzala jeho syna.
Zobraziť galériu (9)
Jedna krajšia ako druhá: Dušana Fridrichová je manželkou podnikateľa Tomáša Chreneka, Mária Pietrová si vzala jeho syna.

Chcete mať aj vy sobáš ako z rozprávky? Nenechajte nič na náhodu. V knihe Svadobný bedeker nájdete všetko podstatné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu