Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Raketová kariéra Pietrovej v Markíze: Marianna, bacha na ňu!

Mária Pietrová je na vzostupe, stálica Marianna Ďurianová stále návrat do práce odkladá. Zobraziť galériu (9)
Mária Pietrová je na vzostupe, stálica Marianna Ďurianová stále návrat do práce odkladá.

BRATISLAVA - Poriadne si polepší! Televízia Markíza nám včera oficiálne potvrdila koniec Nočných Televíznych novín. Paradoxne, pre ich moderátorku Máriu Pietrovú (29) nejde o zlú správu. Vďaka tomuto kroku totiž podľa informácií topiek získa flek v hlavných správach. A to len rok po tom, čo do Záhorskej Bystrice nastúpila. Otázka však je, čo sa bude diať po blížiacom sa návrate Marianny Ďurianovej (36). Zatieni túto stálicu nová hviezda?!

Koniec! Televízia Markíza už od októbra nemieni vysielať Nočné Televízne noviny. Tehotnú Miriam Šmahel Kalisovú to aktuálne príliš neovplyvní, keďže čoskoro aj tak nastupuje na materskú dovolenku. Ale čo Mária Pietrová, ktorá do televízie nastúpila iba pred rokom cielene kvôli tomuto formátu?

Podľa našich informácií je vývoj situácie pre blondínku viac než priaznivý. Osvedčila sa totiž počas letných záskokov v hlavnom spravodajstve a kvôli očakávanému bábätku sa tam každú chvíľu uvoľní stolička Martiny Šimkovičovej. Oficiálne Markíza zatiaľ Pietrovej nové umiestnenie nekomentuje, no zo Záhorskej Bystrice presakujú jednoznačné správy. „Mária sa presunie do Televíznych novín,” prezradil nám zdroj priamo z televízie.

V rámci ženskej časti by sa tak o pár týždňov mali pred kamerami striedať Zlatica Puškárová a Mária Pietrová. V poslednej dobe sa však šepká aj o blížiacom sa návrate Marianny Ďurianovej. A isté je, že neskorá spravodajská relácia už nebude jej pôsobiskom. „Bola som pri zrode Nočných Televíznych novín a myslím, že to bol zo začiatku veľmi dobrý projekt. Samozrejme ma mrzí, že to končí,” komentovala zrušenie jedného zo svojich programov mamička malého Romanka.

Zostávajú tak len hlavné správy, kde bude na Ďurianovú okrem starej známej kolegyne čakať aj Pietrová, ktorá sa vyšvihla naozaj raketovým spôsobom. Kým vo verejnoprávnej televízii dlhú dobu robila len športové spravodajstvo, v Markíze sa za rok prepracovala z nočného štúdia do toho najprestížnejšieho.

Ohlasy divákov navyše ukazujú, že Mária by sa mohla stať novou hviezdou Záhorskej Bystrice. A čím dlhšie bude Marianna váhať s príchodom do práce, tým by mohla byť Pietrovej pozícia stabilnejšia. „Čo sa týka môjho návratu na obrazovku, všetko je otvorené,” povedala nám Ďurianová. Zjavne sa teda pred kamery ešte neponáhľa. Len aby potom neľutovala...

Ak chcete vidieť ako vyzerajú moderátorky z televízie pred a za kamerou, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu