Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Po radosti zo svadby obrovský smútok: Tohto sa Rozboril najviac bál!

Niekoľko týždňov po svadbe Roman svojich príbuzných navždy opustil. Zobraziť galériu (9)
Niekoľko týždňov po svadbe Roman svojich príbuzných navždy opustil.

BRATISLAVA - Radosť zmiešaná so smútkom! Vilo Rozboril (46) opäť raz prežíval vo svojej relácii svadbu. Nešlo však o tradičnú veselicu. Konala sa totiž na onkologickej izbe. Ako nám moderátor prezradil, z tejto návštevy mal naozaj obavy. So ženíchom to totiž nevyzeralo dobre. Bohužiaľ, pár týždňov po obrade sa z mladomanželky naozaj stala vdova.

Predstavy stopla rakovina. Roman a Ivana si plánovali dlhý spoločný život. Bohužiaľ, zasiahol nepríjemný osud. „Neboli sme veľmi informovaní o tom, v akom je stave, pretože nám stále hovoril, že je v poriadku. Ani to sme nevedeli, že ten nádor je neoperovateľný,” prezradila k začiatkom partnerovej choroby tmavovláska.

Keď choroba postúpila, Roman sa na nemocničnej posteli zdôveril bratovi, že nechce odísť slobodný. Jeho priateľka však bola na materskej dovolenke, on chorý a zadlžený, takže nemali ani na obrúčky. Preto Peter napísal do Modrého z neba. „Veľmi som sa bál tohto príbehu. Za Romanom sme išli v stave, keď už to s ním vyzeralo zle. Petrovi som povedal, že ak bude len náznak toho, že Roman nebude chcieť alebo bude príliš unavený, balíme kamery a odchádzame,” povedal nám Vilo Rozboril.

Napriek jeho obavám však dvojica vstúpila do manželstva v príjemnej atmosfére. „Skončilo to gejzírom radosti. Ak sme urobili šťastným človeka, ktorý sám vie, že jeho dni sú zrátané, bolo nám veľkou cťou,” vyjadril sa pre topky.sk moderátor.

Bohužiaľ, pár týždňov po svadbe ženích rakovine hrubého čreva podľahol. „Verím, že Roman sa na svoju svadbu a milovanú manželku a dieťatko bude pozerať z neba,” uzavrel príbeh so smutným koncom markizák.

Moderátor Vilo Rozboril pre ženský magazín FEMINITY.sk tiež prezradil, kedy trpí on sám najviac. Pozrite si rozhovor s ním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu