Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zanedbaná mamička Polnišová: Je z nej monštrum, chytá kolegyne za prsia!

Petra Polnišová stvárnila v seriáli mamičku na materskej dovolenke. Zobraziť galériu (8)
Petra Polnišová stvárnila v seriáli mamičku na materskej dovolenke.

BRATISLAVA – Mlieko jej udrelo na mozog! V najnovšej časti sitkomu Evita pre FEMINITY účinkuje aj obľúbená herečka Petra Polnišová (37). Dvojnásobná mamička stvárňuje ženu na materskej dovolenke, ktorá sa svojím správaním postupne mení na monštrum.

Rieši všetko okrem svojho vzhľadu! Najnovší diel seriálu Evita pre FEMINITY sa venuje ženám na materskej dovolenke. Hlavnú úlohu v ňom stvárňuje herečka Petra Polnišová, ktorej sa aj v reálnom živote pred viac ako rokom narodil druhý synček. Nečudo, že sympatická tmavovláska zahrala pobláznenú mamičku skutočne dôveryhodne.

„Po vašej starej dobrej kamarátke nie je ani stopy. Je z nej monštrum, doslova,” prihovára sa divákom Michaela Čobejová, ktorej seriálová postava sa po rokoch stretáva so svojou priateľkou – čerstvou mamičkou. A je veru poriadne prekvapená. Jej niekdajšia parťáčka totiž neustále rozpráva o materstve, pôrode, či dojčení a vkuse sa pri tom chytá za prsia. Dokonca neváha a obchytká si aj tie blondínkine.

Chcete vedieť, aké ďalšie bláznovstvá stvára? Pozrite si najnovší diel seriálu Evita pre Feminity na stránke Telkáč.sk - viac ako TV program. Sitkomy sú inšpirované knihami spisovateľky Evy Urbaníkovej. Jej najnovšie dielo Sex a iné city 3 dostanete v internetovom kníhkupectve aj s vlastnoručným podpisom autorky.

VIDEO: Čo sa stane so ženou, keď sa jej narodí dieťa?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu