Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smola Farkašovského: Po vyhadzove z Markízy ďalší nenávistný odchod!

Smola Karola Farkašovského neobchádza. Ako sa nám podarilo zistiť, do budúcnosti s ním už nerátajú ani na letisku. Zobraziť galériu (4)
Smola Karola Farkašovského neobchádza. Ako sa nám podarilo zistiť, do budúcnosti s ním už nerátajú ani na letisku.

BRATISLAVA - Pred trištvrte rokom sa Karol Farkašovský (56) musel nedobrovoľne rozlúčiť s kreslom v hlavnom spravodajstve Markízy. Vzťahy s kompetentnými v Záhorskej Bystrici zostali naštrbené, obe strany si dokonca posielali prostredníctvom médií nelichotivé odkazy. Najnovšie sa zdá, že ani od svojho súčasného chlebodarcu neodíde moderátor za priaznivých okolností. Črtá sa totiž podobný scenár ako v prípade žlto-modrej televízie.

Karol Farkašovský doplatil koncom októbra minulého roka na personálne zmeny v Záhorskej Bystrici, kde s ním po viac ako piatich rokoch ukončili spoluprácu. Len pár týždňov po vyhadzove sa uplatnil ako riaditeľ komunikačného odboru na Letisku M.R. Štefánika.

No aj tam to už má podľa našich informácií zrátané - vedenie letiska s ním do budúcnosti neráta. Výpoveď mu vraj chceli doručiť už v týchto dňoch. Znemožnilo im to však náhle ochorenie bývalej televíznej tváre. Tá sa momentálne lieči doma, a tak s ňou nemôžu rozviazať pracovný pomer. „Pán Farkašovský je stále zamestnancom Letiska Bratislava,“ povedala pre topky.sk hovorkyňa Lucia Klinovská, ktorá zároveň potvrdila, že je „momentálne PN“

Vzniknuté zdravotné problémy vraj skomplikovali plány vedenia na ukončenie spolupráce natoľko, že sa musel riaditeľ letiska predčasne vrátiť z dovolenky. Vyzerá to tak, že ani s týmto zamestnávateľom sa Karol Farkašovský nerozlúči v dobrom. Nasvedčuje tomu aj vyjadrenie samotného moderátora, ktorý tvrdí, že on je iniciátorom rozviazania pomeru. „Z letiska chcem odísť ja. Nie som spokojný s pracovnými podmienkami, ktoré sa s vedením nepodarilo zladiť tak, aby zodpovedali mojim predstavám. Svoju prácu som sa napriek tomu snažil vždy robiť profesionálne, najlepšie ako viem a vedenie letiska s ňou nikdy nevyjadrilo nespokojnosť. Zatiaľ sme k dohode nedospeli. Pre zdravotné problémy mám teraz nariadený kľudový režim. Verím však, že keď sa môj zdravotný stav zlepší a generálny riaditeľ letiska sa vráti z dovolenky, určite nájdeme riešenie prijateľné pre obe strany.”

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu