Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bývalý moderátor Karol Farkašovský: Z Markízy na zľavový portál!

Karol Farkašovský opustil televíziu Markíza minulú jeseň. Dnes ponúka kurzy moderovania prostredníctvom zľavového portálu. Zobraziť galériu (6)
Karol Farkašovský opustil televíziu Markíza minulú jeseň. Dnes ponúka kurzy moderovania prostredníctvom zľavového portálu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Stále v úlohe moderátora! Po odchode z Markízy sa spravodajca Karol Farkašovský (56) uplatnil ako riaditeľ komunikačného odboru na Letisku M. R. Štefánika. No zdá sa, že mediálneho odvetia sa ani po odchode zo Záhorskej Bystrice nedokáže úplne vzdať. Najnovšie totiž ponúka kurzy moderovania na zľavovom portáli.

Bývalý markizácky moderátor Karol Farkašovský sa koncom októbra stal obeťou personálnych čistiek v Záhorskej Bystrici. V čase, keď opúšťal modro-žltú televíziu, sa pošuškávalo, že prejde ku konkurencii na Kolibu. No nestalo sa tak. Zo spolupráce nakoniec nič nebolo.

Farkašovský sa napokon uplatnil ako riaditeľ komunikačného odboru na bratislavskom letisku. Ako sa nám však podarilo zistiť, v súčasnosti si okrem toho privyrába aj organizovaním školení pre tých, ktorí túžia po televíznom svete. Pod hlavičkou svojho mena realizuje týždenné kurzy moderovania. Tieto služby najnovšie ponúka na zľavovom portáli. Cena je znížená z pôvodnej sumy 749 € na 439 €. 

„Moderátorom nie je len človek v médiu, teda v rádiu alebo v televízii, ale v podstate sme všetci moderátormi vlastných životov. Aj preto má zmysel prihlásiť sa na kurz a učiť sa umeniu komunikovať, pretože o komunikácii je presne moderovanie. Takže o moderovaní netreba snívať, ale treba urobiť krok vpred. Tak príďte na kurz. Čakáme vás, hovorí Farkašovský v náborovom videu.

S bývalým markizákom sme sa v tejto súvislosti skontaktovali, no k svojej aktuálnej práci sa nevyjadril. „Teraz nemôžem hovoriť, zavolajte mi o týždeň,” odbil nás exmoderátor s tým, že sa nachádza v zahraničí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu