Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyhodený markizácky moderátor medzi smotánkou: Roky v ústraní... Návrat vo veľkom štýle!

Karol Farkašovský Zobraziť galériu (5)
Karol Farkašovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Po odchode Karola Farkašovského (56) z Markízy koncom roka 2012 sa moderátor vytratil z povedomia divákov. Nebolo ho vídať na televíznych obrazovkách, ani na spoločenských akciách. Jednoducho sa stiahol do ústrania. Až doteraz. Na prekvapenie mnohých, sa bývalá tvár žlto-modrej televízie počas uplynulého víkendu objavila vo veľkom štýle medzi smotánkou. Bývalá tvár Televíznych novín si nenechala ujsť druhý najprestížnejší bratislavský ples. Čo ho pritiahlo späť pred svetlá reflektorov?

V sobotu sa konal v našom hlavnom meste už 15. ročník Bratislavského Bálu, ktorý v priestoroch Reduty každoročne hostí veľké množstvo známych osobností. Na prekvapenie mnohých prítomných nechýbala na prestížnej akcii ani bývalá spravodajská tvár Markízy. Karol Farkašovský pritom ani za čias pôsobenia v Záhorskej Bystrici podobné akcie súkromne veľmi nevyhľadával.


Bratislavský Bál: Sklovská ako Šeherezáda, Malachovskej faux pas a Studenková? Pozrite, ako to roztočila!

Hriešne zvodné Slovenky na bále: Silikónka ukázala telo v ružovej »sieťke«, Drobová červené nohavičky!


„Na oči” sa tak vrátil v pomerne veľkom štýle. A tak nás zaujímalo, či ho do spoločnosti vytiahla manželka, túžba zaplesať si, alebo je za tým niečo úplne iné. „Doteraz som plesy vnímal väčšinou pracovne ako ich moderátor. Mal som vždy šťastie na také obyčajné – nie okázalé, ale ľudské, kde sa nikto na nič nehrá a všetci sa dobre bavia. O Bratislavskom Bále som počul, že má presne takú príjemnú, pohodovú atmosféru. Som rád, že som ju zažil nie pracovne, ale spoločensky a že to renomé potvrdil aj jeho 15. ročník,“ napísal nám Farkašovský.

Ten sa momentálne už dlhšie angažuje v politike a v nadchádzajúcich voľbách dokonca kandiduje za stranu, ktorú kedysi preslávil Ján Slota. A tak je možné, že práve kvôli blížiacim sa voľbám sa prišiel do spoločnosti ukázať aj on. Ale povedzme si pravdu, nebol by sám, ktorý tak spravil.

Exmarkizák Karol Farkašovský s manželkou Ľudmilou na Bratislavskom Bále.
Zobraziť galériu (5)
Exmarkizák Karol Farkašovský s manželkou Ľudmilou na Bratislavskom Bále.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karol Farkašovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu