Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajomstvo jojkárskych orgií odhalené: Vieme, prečo robili tie nechutnosti!

Eduard Horňák si v šou Slnko, seno, slanina urobil poriadnu hanbu. Zobraziť galériu (7)
Eduard Horňák si v šou Slnko, seno, slanina urobil poriadnu hanbu.

SIHLA - Padol do jamy levovej! Eduard Horňák (23) sa do jojkárskej šou Slnko, seno, slanina prihlásil s cieľom schudnúť. Svojím správaním si však vyrobil poriadnu hanbu, keď spoločne s Vierou (26) previedli orgie, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani profesionálni pornoherci. Zistili sme, že k spomínaným zverstvám nemuselo vôbec dôjsť, keby sa mladík jedného dňa nerozhodol, že zo súťaže odstúpi.

Poriadne si zavaril! Eduard Horňák sa do jojkárskej šou o chudnutí prihlásil ako zadaný muž. Na Sihle však čelil zvádzaniu od homosexuála Petra a neskôr s Vierou predviedol pred zrakmi ostatných sexuálne divadielko, ktoré pripomínalo scény z filmov pre dospelých.

Všetko však nasvedčuje tomu, že najmladší spomedzi súťažiacich sa mohol týmto nechutnostiam vyhnúť. „K intímnostiam medzi nimi došlo v čase, keď sa Edo pridal k anjelom strážnym. Keby zostal normálne medzi súťažiacimi, asi by sa to nebolo stalo,” povedal nám k tomu náš zdroj zo zákulisia šou.

K presunu Horňáka došlo z toho dôvodu, že mladík sa rozhodol zo súťaže odstúpiť. Okrem bolestí ruky ho totiž trápilo tiež to, že ručička na váhe v jeho prípade neklesala takým tempom, ako si predstavoval. Televízia sa ho však nechcela vzdať a priradila ho k takzvaným anjelom.

Práve jeho príchod do chaty vyprovokoval Vieru k striptízu - takýmto spôsobom ho totiž chcela medzi nimi privítať. Ako to dopadlo, vie už celé Slovensko. Edo zrejme už tisíckrát odvtedy oľutoval, že mu vôbec napadlo vymýšľať s odstúpením zo súťaže. Topky.sk k tejto téme oslovili aj jeho samotného, na naše otázky však doteraz nereagoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu