Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok pre divákov jojkárskej šou: »Kňaz« zosobášil homosexuálov!

Peter a Ivan sa zosobášili aspoň pred kamerami. Zobraziť galériu (8)
Peter a Ivan sa zosobášili aspoň pred kamerami.

SIHLA – Príliš veľké sústo! Tvorcovia jojkárskej šou Slnko, seno, slanina pomerne radi šokujú televíznych divákov nezvyčajnými prekvapeniami. Najnovšie si pre nich pripravili poriadnu kuriozitu – svadbu homosexuálov Petra a Ivana. Zvláštnosťou na celej udalosti je, že jeden z dvojice je ešte stále ženatý.

Jojkárska šou Slnko, seno, slanina sa už pomaličky blíži k svojmu záveru. Na televíznych divákov však čaká ešte viacero momentov, pri ktorých budú nechápavo krútiť hlavami. Napríklad v dnešnej epizóde je na programe svadba homosexuálov Petra a Ivana, ktorí prišli do súťaže ako tzv. anjeli strážni.

Zaľúbenci vyobliekaní v bielych košeliach spečatili svoj netradičný zväzok priamo na statku Bučkovcov. Celkový dojem reality mala umocniť aj prítomnosť akože kňaza, ktorý zvieral v rukách kríž. Hoci si všetci zúčastnení fingovaný obrad užívali, u väčšiny veriacich ľudí sa tento obraz určite nestretne s pochopením.

V súvislosti so svadbou na nečisto sme chceli tiež vedieť, či by Ivan a Peter chcel svoj zväzok spečatiť aj oficiálne. „Samozrejme, plánujeme to. Peter je však ešte stále ženatý. Už 15 rokov sa snaží rozviesť, ale jeho žena stále dúfa, že sa k nej vráti. A preto ich ešte stále nerozviedli. Akonáhle bude voľný, chceme sa hneď vziať v krajine, kde sú sobáše homosexuálov legálne,” povedal nám na margo toho Ivan.

Pohľad na tieto zábery sa u väčšiny veriacich ľudí zrejme nestretne s porozumením.
Zobraziť galériu (8)
Pohľad na tieto zábery sa u väčšiny veriacich ľudí zrejme nestretne s porozumením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu