Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

V jojkárskej šou sa úplne zbláznili: Podpálili dôchodkyňu!

Dana si z jojkárskej šou odniesla poriadne nepríjemné zážitky. Zobraziť galériu (5)
Dana si z jojkárskej šou odniesla poriadne nepríjemné zážitky.

SIHLA – Toto nevyzerá ako nevinná zábavka! Jojkárska šou Slnko, seno, slanina je plná extrémov a zdá sa, že jej účastníci nemajú žiadne hranice. Svoje o tom určite vie aj kontroverzná dôchodkyňa Dana (61), ktorá sa počas nakrúcania ocitla v ohrození života. Zo Sihly si ale našťastie odniesla „len“ poriadne traumatizujúci zážitok.

Kde zostala ľudská dôstojnosť?! Túto otázku si pri sledovaní jojkárskej šou o chudnutí kladú zrejme viacerí. Jednou z neprehliadnuteľných postavičiek súťaže je tiež svojská Dana, ktorá sa zviditeľnila už aj v druhej sérii zoznamky Farmár hľadá ženu. Zrelá šesťdesiatnička si síce pobyt u Bučkovcov ako-tak užívala, prežila však aj momenty, na ktoré určite nebude spomínať v najlepšom.

Dana totiž na vlastnej koži pocítila šikanovanie zo strany Ivana a Dušana, alias Krokodíla. Tí ju najskôr zavreli do latríny a cez malý otvor jej tam hádzali petardy. Zachrániť ju musela jej parťáčka Jana a dôchodkyňa len akoby zázrakom vyviazla bez zranení. Útoky zo strany chlapov ale neskončili. Dane totiž krátko na to podpálili tričko, ktoré mala v tej chvíli samozrejme na sebe.

Oslovili sme ju preto s otázkou, ako s odstupom času správanie svojich súperov hodnotí. „Myslím si, že toto bolo už týranie. Oni sa normálne tešili z toho, že mi ubližujú. Keď som tam bola zatvorená, ja som ani nemohla ani dýchať. Plakala som, revala som, aby mi otvorili, ale oni nič,” zaspomínala si na nepríjemné chvíle Dana. „Bol to najhorší šok v mojom živote. Ešte som niečo také nezažila. Keď som sa vrátila domov, tak som sa strhávala zo sna. Človek slabšej povahy by sa určite zrútil,” dodala so smútkom v hlase.

Dana si myslí, že agresivita zo strany jej súperov bola vyústením viacerých faktorov. „Jednak chceli vyhrať a na druhej strane boli už vyčerpaní a hladní. Každým dňom strácali súdnosť,” poznamenala súťažiaca, ktorá sa však pred kamerami taktiež nepredviedla v tom najlepšom svetle. „Bola som vykreslená ako humusáčka a alkoholička, ale ja taká nie som. Som človek, ktorý vidí veci optimisticky. Išla som do toho preto, lebo sa s Ankou Bučkovou poznám a tešila som sa na ňu,” uzavrela dôchodkyňa, ktorá si myslela, že pred kamerami bude môcť využiť skúsenosti z ochotníckeho divadla, v ktorom účinkuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu