Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutnosti na slovenských obrazovkách: Z toho sa vám zdvihne žalúdok!

Dana a Jana navliekli svoje mohutné telá do trblietavých bikín. Zobraziť galériu (8)
Dana a Jana navliekli svoje mohutné telá do trblietavých bikín.

SIHLA - Bez zábran a súdnosti! Účastníci jojkárskej šou Slnko, seno, slanina už viackrát dokázali, že nemajú žiadne hranice. Najnovšie to potvrdili bývalé farmárky Jana (60) a Dana (60), ktoré nasúkali svoje kypré telá do trblietavých bikín. Pohľad na ne bol príjemný zrejme málokomu. Najmä keď jednej z nich úplne vypadli prsia.

Pokazili celé leto! Bývalé účastníčky jojkárskej zoznamky Farmár hľadá ženu Dana a Jana sa v súčasnosti znovu objavujú na televíznych obrazovkách. V šou s názvom Slnko, seno, slanina majú funkciu tzv. anjelov strážnych a dohliadajú na chudnutie obéznych súťažiacich. Pri pohľade na ich kypré telá však niet pochýb, že aj im samotným by nejaká tá diéta prospela. 

V utorkovej časti sa totiž svojrázne šesťdesiatničky vyobliekali do poriadne vykrojených plaviek, z ktorých im na každú stranu vytŕčala slanina. A hoci by tieto dve chcel na pláži alebo pri vode stretnúť zrejme málokto, ony dve si promenádu v sexi oblečení naplno užívali. Dane dokonca vôbec nevadilo, že kúpací odev nezvládol taký nápor a prítomným bez rozpakov ukázala svoje holé prsia. 

Dana si užívala vodu plnými dúškami. Nevadilo jej ani to, že jej z plaviek vypadávali prsia.
Zobraziť galériu (8)
Dana si užívala vodu plnými dúškami. Nevadilo jej ani to, že jej z plaviek vypadávali prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu