Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verejné poníženie v jojkárskej šou: Správajú sa ako dobytok!

Jozef spravil z Jany kravu. Na krk jej zavesil zvonec a správal sa k nej ako k dobytku. Dokonca ju nútil jesť trávu. Zobraziť galériu (12)
Jozef spravil z Jany kravu. Na krk jej zavesil zvonec a správal sa k nej ako k dobytku. Dokonca ju nútil jesť trávu.

SIHLA – Nemajú žiadne zábrany! Jojkárska šou Slnko, seno, slanina je plná momentov, pri ktorých sa hádam každý normálny človek chytá za hlavu. O mnohé z takýchto situácii sa výraznou mierou pričiňuje Jana Proužová (60), ktorá má dozerať na chudnutie SBS-kára Jozefa Oravca (34). Zhruba 200-kilogramový tučko sa však svojou averziou voči upišťanej dôchodkyni vôbec netají. A tak si na nej najnovšie zgustol spôsobom, ktorý hraničí s ľudskou dôstojnosťou.

Správal sa k nej ako k dobytku! Janu Proužovú si spájajú televízni diváci najmä s druhou sériou jojkárskej zoznamky Farmár hľadá ženu. Už vtedy sa pred kamerami predstavila ako extrémne uškriekaná postavička, ktorá nemá žiadne zábrany. A ako vidno, aj v aktuálne prebiehajúcej šou Slnko, seno, slanina nezostala dôchodkyňa svojej povesti nič dlžná.

Bývalá farmárka sa postarala o rozruch už krátko po príchode na Sihlu, keď sa hore bez kúpala v dedinskej stoke. V dnešnej epizóde jej ale k hanbe dopomôže zverenec Jozef. „Strašne mu už liezla na nervy, tak sa chcel na jej účet aspoň zabaviť. Rozhodol sa, že si z nej spraví kravu,” dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie.

Oravec šesťdesiatročnej dôchodkyni uviazal na krk zvonec, opásal ju remeňom a vybral sa s ňou na pašu. „Jej poníženie si celkom užíval. Jana síce škriekala a kričala, nech zavolajú hasičov, ale nakoniec sa aj ona sama podvolila. Chcela si ho aspoň takýmto spôsobom získať. Pila tam špinavú vodu a pchala si do úst trávu, aby bola ako krava dôveryhodná,” dodal náš zdroj. Oravec sa vraj na trápnej situácii výborne zabával, uzemniť svojráznu dôchodkyňu sa mu však príliš nepodarilo. Aj naďalej zostala taká svojská ako doteraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu