Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok pre divákov Jojky: Nahá 60-ka v stoke a poníženie prostitútky!

Jana Proužová sa odhalila pred kamerami, Viera opäť vyfasovala pár faciek. Zobraziť galériu (15)
Jana Proužová sa odhalila pred kamerami, Viera opäť vyfasovala pár faciek.

SIHLA - Toto nikto nečakal! Relácia Slnko, seno, slanina už zajtra dramaticky zmení svoju tvár. Keďže v súťaži sa nevyraďovalo, niektorí tučkovia sa prestali snažiť. Hrozilo preto, že pre oko diváka začne byť dianie na statku príliš nudné. A tak to štáb vyriešil naozaj radikálne. Polovica obéznych ľudí musela z kola von a ti zvyšní dostali kontroverzných strážnych anjelov, známych z iných šou. Farma sa razom zmenila na miesto, kde sa dejú veci doteraz nevídané.

Dlho nevydržali! Ani vidina stratených kilogramov neudržala niektorých súťažiacich zo šou Slno, seno, slanina v aktívnom móde. Bez hrozby vyraďovania, aké prebieha v iných podobných programoch, sa z poniektorých stávali lenivci. A pomaly začali demotivovať aj ostatných.

„Hrozila tam strašná nuda. Tvorcovia si povedali, že musí nastať zmena,” povedal nám zdroj zo zákulisia. A tak polovica tučkov dostala nemilosrdného padáka. Lenže nastal ďalší problém - päť zúčastnených je totiž na takúto reláciu málo.

Jojka túto zamotanú situáciu vyriešila naozaj svojsky. Zvyšným súťažiacim totiž najala strážnych anjelov, ktorí ich majú v ich snažení podporovať. V rámci obsadenia týchto miest siahli na Kolibe takzvane do vlastných radov a oslovili ľudí z iných svojich šou.

Medzi aktuálne známe tváre v tomto prípade patrí Vierka z Mama, ožeň ma. Bývalá escort spoločníčka sa „preslávila” vyzlečením donaha na dedinskej zábave, za čo schytala pár faciek od mamy nádejného ženícha Andreja. A na statku Bučkovcov tomu nebude inak.

Prostoreká blondína sa totiž takmer hneď po príchode dostala do konfliktu s najstaršími ženami farmárskeho klanu. Použitie vulgarizmov na adresu starkej Veronky a mamy Anky nezostalo bez následkov. A opäť dostala bitku!

Čo však absolútne nikto nečakal, bolo správanie šesťdesiatročnej Jany Proužovej z Farmár hľadá ženu. O statkárke sa už v minulosti šepkalo, že mala psychické problémy a za bláznivú ju označili aj súťažiaci tučkovia.

Tmavovláska sa totiž rozhodla okúpať v dedinskej stoke. V kanáli s pár centimetrami špinavej vody sa dokonca vyzliekla a pred všetkými sa ukázala hore bez. Na jej vek naozaj nečakaná provokácia, ktorú ostatní pozorovali s vypúlenými očami. „Svorne jej odporučili psychiatrickú liečbu,” dozvedeli sme sa zo zákulisia.

Otázkou je, prečo televízia vybrala na doplnenie práve takúto zostavu. „Muselo sa to nejako oživiť. Ide trochu aj o sledovanosť, aj keď v lete nie je taká dôležitá,” tvrdí náš zdroj. Tak čo? Pozriete si vynovenú jojkársku šou?!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu