Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalý sexsymbol Kramár kritizovaný Čechmi za svoj výzor!

Maroš Kramár prišiel na krst vína Václava Neckářa. Česi označili jeho imidž za zanedbaný. Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár prišiel na krst vína Václava Neckářa. Česi označili jeho imidž za zanedbaný.

PRAHA - Strapaté vlasy a brada! Zdá sa, že počas leta si Maroš Kramár (54) na svoju vizáž príliš nepotrpí. Na krst vína Václava Neckářa (69) prišiel totiž bývalý sexsymbol s uvoľneným dovolenkovým imidžom. České médiá však pre jeho letný vzhľad nemali pochopenie. Skritizovali ho a označili za zanedbaného.

Jedna z pražských reštaurácií ponúka svojim hosťom kolekciu vín v exkluzívnej rade Celebrity Line. Na fľašiach sú vyobrazené rôzne známe tváre, napríklad speváčka Bára Basiková, herec Pavel Zedníček či náš Marián Labuda.

Uplynulý týždeň krstil svoj nápoj spevák Václav Neckář. Táto udalosť prilákala aj herca Maroša Kramára. Ten sa totiž často zdržuje v Prahe kvôli pracovným aktivitám. V reštaurácii sa objavil s dobrou náladou a s úsmevom pózoval fotografom.

Jeho vizáž však niektorým prítomným neurobila radosť. „Krst si nenechal ujsť zanedbaný Maroš Kramár,” objavilo sa na istom českom portáli. Zisťovali sme, čo na to hovorí samotný herec a prečo „nahodil” takýto imidž. „Česi napísali zanedbaný? No dobre. To je ich problém. Ja som bol na lodi v Chorvátsku, kde som robil kapitána a neholil som sa asi dva týždne,” vysvetlil nám Maroš.

Zrejme letná uvoľnenosť spôsobila, že ani pred návštevou spoločnosti svoj vzhľad špeciálne neupravoval. Do Stroskotanca v podaní Toma Hanksa však má našťastie ešte ďaleko...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu