Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kramár sa poriadne strápnil: Česi si na ňom zgustli!

Maroš Kramár si urobil hanbu v programe Máme radi Česko. Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár si urobil hanbu v programe Máme radi Česko.

PRAHA - Nevyšlo mu to! Maroš Kramár (55) má mnoho pracovných aktivít aj u našich susedov. Patrí totiž k hercom, ktorí v Prahe rozprávajú po česky. Svoju popularitu chcel zrejme umocniť aj účinkovaním v programe Máme radi Česko, čo je obdobou Milujem Slovensko. Účasť v šou si však mohol radšej dvakrát rozmyslieť. Pri takzvanej hre so škatuľou pohorel na všetkých 13-tich otázkach. Nedokázal odpovedať ani na takú, ktorú zvládnu aj malé deti. Za to si od médií vyslúžil poriadnu dávku kritiky.

Maroš Kramár pôsobí na Slovensku aj v Česku. Našim susedom sa snaží zavďačiť aj tým, že rozpráva ich jazykom. Divákom spoza rieky Morava sa takto prihováral aj v predposlednom vydaní relácie Máme radi Česko. 

Začiatok súťaže sa vyvíjal podľa hercových predstáv a svojmu tímu nahral aj nejaké body. Potom však prišla chvíľa, kedy známe osobnosti odpovedajú v časovom limite na položené otázky. A ten, kto to nezvládne, tomu v rukách vybuchne škatuľa. To sa stalo aj Marošovi. 

Umelec totiž buď odpoveď nevedel, alebo vyriekol nesprávnu možnosť. A to sa stalo 13-krát. Ani pri jedinej otázke si nezapísal zásah do čierneho. Je pravda, že mnohé z nich by bežných Slovákov naozaj potrápili, no Kramár študoval v Brne a v programe sa chválil aj tým, že má maturitu z českého jazyka. 

Snáď najviac zaráža, že trojnásobný otecko nevedel ani to, ako sa volali králici z klobúka kúzelníka Pokustóna. Bob a Bobek zrejme nepatria k obľúbeným rozprávkovým postavám jeho detí. „No to je v prdeli,” povzdychol si Maroš po deviatom neúspešnom pokuse a rovnako to dopadlo aj s tými zvyšnými. 

České médiá ho po tomto vedomostnom teste vôbec nešetrili. Podľa portálu spy.cz išlo naozaj o prosté otázky a herec predviedol, že o Česku vie „kulový”. „To nám, Maroš, môžeš vykladať stokrát, že máš rád Česko, ale pomaly ti to prestávame veriť,” napísali v závere článku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu