Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Maroš Kramár flirtoval na parkete s českou moderátorkou

Maroš Kramár sa na plese odviazal. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár sa na plese odviazal.

PRAHA - Zblížili sa! Maroš Kramár (54) mal počas uplynulého víkendu pracovné povinnosti u našich západných susedov. Keďže však išlo o ples, nevynechal ani tancovanie. Na parkete vykrúcal Terezu Kostkovú (37), s ktorou akciu moderoval. Tá viacerých pánov zaujala nadupaným dekoltom, ale zrejme nikto sa k nemu nedostal tak blízko, ako slovenský herec. Ktovie, čo na jeho hlavu vo výstrihu vnadnej Češky povie manželka Nataša (45).

Maroš Kramár už na bály nechodí ako hosť, ale ako moderátor. To, že by som išiel na ples s manželkou zabávať sa, to ma už až tak neláka. Každoročne som 'vyplesaný' dostatočne tým, že plesy strávim pracovne,” povedal herec nedávno pre TASR.  

Naposledy sa realizoval na Česko-Slovenskom plese v Prahe, kde jeho partnerkou za mikrofónom bola herečka a moderátorka Tereza Kostková. Dvojica umelcov si však užila aj parket a vôbec to nevyzeralo, že Maroš nemá na zábavu chuť.

Slovenský herec je známy parketový lev a Tereze sa predviedol doslova na plný plyn. Okrem toho, že ju vytancoval, stihol preskúmať aj hĺbku jej dekoltu. Párik si tak získal pozornosť všetkých prítomných. A zverejnené zábery zrejme nenechajú chladnou ani Kramárovu manželku Natašu Nikitinovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu