Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kramár úplne pochoval vkus: Zarastený a totálne gýčový!

Maroš Kramár na oslave Jozefa Vajdu pútal pozornosť zarastenou tvárou a gýčovým sakom. Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár na oslave Jozefa Vajdu pútal pozornosť zarastenou tvárou a gýčovým sakom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Čo si to, preboha, dal na seba?! Maroš Kramár (55) sa mohol dlhé roky pýšiť prívlastkom sexsymbol a jeho prirodzený šarm privádzal do vytrženia nejednu ženu. S pribúdajúcimi rokmi a rastúcou konkurenciou sa však herec akosi opúšťa. Nedávno sa v spoločnosti objavil nielenže zarastený, ale aj v čudesnom outfite.

Súčasťou hereckej profesie je neodmysliteľne pestovaný zovňajšok a príjemný vzhľad. Svoje o tom vie nejeden umelec, ktorý strávi hodiny v posilňovni, či podstúpil skrášľujúce procedúry. Tváre z filmového plátna a divadelných dosák sú bežným ľuďom dobre známe a do centra pozornosti sa tak dostanú vždy, keď sa ukážu na verejnosti.

Aj herci sú však len ľudia a občas na dokonalosť akosi pozabudnú. Príkladom môže byť Maroš Kramár, ktorý svojím vzhľadom prekvapil na oslave kamaráta Jozefa Vajdu. Niekdajší sexsymbol mal totiž na tvári poriadne strnisko, ktoré vyvolávalo dojem zanedbanosti.

Do očí ale oveľa viac bilo gýčové sako s kvetinovou potlačou, ktoré pôsobilo príliš prečačkane. Medzi módnymi fajnšmekrami by si tento kúsok možno našiel pár nadšencov, no Marošovi by predsa len oveľa viac pristalo niečo striedmejšie. Čo poviete?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu