Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Silvia Kucherenko ukázala ultra štíhlu postavu: Nohy ako dva prútiky!

Silvia Kucherenko sa stala tvárou luxusnej predajne s oblečením. Pri príležitosti otvorenia obchodu predviedla ultra štíhlu postavičku. Zobraziť galériu (15)
Silvia Kucherenko sa stala tvárou luxusnej predajne s oblečením. Pri príležitosti otvorenia obchodu predviedla ultra štíhlu postavičku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Silvia Kucherenko (30) sa vo štvrtok večer predviedla v roli modelky pri príležitosti otvorenia luxusnej predajne v jednom z bratislavkých nákupných centier. Tam dorazila s celou rodinou. Prišla so synčekom Alexandrom, manželom Sergejom a aj mamou Monikou. Všetkých prítomných plavovláska zaujala ultra štíhlou postavou.

Vo štvrtok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier otvárala nová predajňa s luxusným oblečením. Pri tejto príležitosti sa v obchode objavilo niekoľko známych tvárí slovenského šoubiznisu. Rozhodne najviac pozornosti však pútala modelka Silvia Kucherenko, ktorá sa stala tvárou spomínanej spoločnosti. Blondínka sa objavila aj na pomyselnom móle, kde predviedla ultra štíhlu postavičku v čiernych minišatách.

Málokto by preto veril, že pre udržiavanie štíhlej línie nerobí takmer nič. „Stravu mám naozaj pestrú, plus sem-tam cvičím,“ prezradila v minulosti pre topky.sk mamička syna Alexandra. Za pekné krivky však zrejme vďačí aj dobrej genetike. Na otvorenie nového butiku totiž priniesla aj mamu Moniku - pri pohľade na pôvabnú dámu je jasné, po kom Silvia je.

Okrem už spomínaných tvárí sa do nákupného centra prišli pozrieť aj moderátor Bruno Ciberej, tvár markizáckeho Telerána Lenka Šoóšová, či tanečník Jaro Bekr s dcérkou Zarou, ktorú má s herečkou Monikou Hilmerovou.

Silvia Kucherenko má naozaj štíhlu postavu.
Zobraziť galériu (15)
Silvia Kucherenko má naozaj štíhlu postavu.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu