Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekvapivé správy od Silvie Kucherenko: Tajný rozchod s ukrajinským boháčom?!

Silvia Kucherenko s manželom Sergejom. Prechádza ich vzťah krízou? Zobraziť galériu (5)
Silvia Kucherenko s manželom Sergejom. Prechádza ich vzťah krízou?

BRATISLAVA – Koniec?! Silvia Kucherenko (30) v týchto dňoch poriadne zaskočila priaznivcov na sociálnej sieti. Modelka totiž na svojom profile zanechala viacero odkazov, ktoré navodzujú dojem, že majú s manželom Sergejom (43) problémy po piatich rokoch spolužitia.

Som voľná! V takomto duchu sa pred pár dňami prihovárala Silvia Kucherenko svojim fanúšikom, ktorých chcela potešiť sexi zábermi v bikinách z dovolenky v Dubaji. Práve tajomné odkazy zaujali priaznivcov modelky oveľa viac než pohľad na jej štíhlu postavičku. Viacerí sa totiž dožadovali odpovede na otázku, či sa s otcom svojho synčeka Alexandra Marcusa – Sergejom rozišli alebo prežívajú krízu.

Inak sa totiž popisy k Silviiným fotografiám vysvetliť ani nedajú. Pri jednej z nich dokonca svietilo slovíčko "single", čo je zaužívané ako vyjadrenie toho, že je žena slobodná. Väčšiu výpoveď však v sebe nesú jej ďalšie slová. „Voľná po 5 rokoch, reagovala pri jednom zo záberov mladá mamička, ktorá sa za svojho manžela Sergeja vydala koncom marca 2008.

Prekvapivé slová rozpútali medzi Silviinými fanúšikmi búrlivú debatu. Viacerí sa pýtali na to, či sa modelka s partnerom rozišla. Kucherenko však nikomu z nich neodpovedala. Rovnako tak nereagovala ani na naše otázky. Zaujímavé ale je, že fotografie s komentármi zmazala krátko po tom, čo sme sa na ne pýtali prostredníctvom správy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu