Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kucherenko v drsnej vojne s manželovou ex: Ide aj o sex!

Silvia Kucherenko  vedie spor s Annou Burgerovou, bývalou priateľkou manžela Sergeja. Zobraziť galériu (9)
Silvia Kucherenko vedie spor s Annou Burgerovou, bývalou priateľkou manžela Sergeja.

BRATISLAVA - Vedú spor! Počas víkendu do viacerých redakcií dorazil mail týkajúci sa Sergeja Kucherenka (43). Boháč totiž okrem syna Alexandra s modelkou Silviou Kucherenko (30) má aj dieťa z predchádzajúceho vzťahu. Podľa bývalej partnerky Anny Burgerovej (34) sa však o malého Sergeja (6) príliš nestará. Medializácia rodinného problému vyústila do hádky blondínok, ktorú zviedli na sociálnej sieti. Následne sa topkám podarilo získať aj vyjadrenie samotného podnikateľa.

Kde je pravda?! Bývalá partnerka Sergeja Kucherenka sa najnovšie posťažovala, že obchodník zanedbáva ich spoločného syna. O výživné údajne musí žobrať a malý Sergej svojho otca prakticky ani nepozná.

Samotný boháč sa ku kauze najprv osobne nevyjadril, ale požiadal svoju manželku Silviu, aby to urobila za neho. Tá na sociálnej sieti označila Annu Burgerovú za osobu, ktorá sa priživuje na jej známom mene. Naznačila tiež, že Bratislavčanka má za sebou pochybnú minulosť.

Burgerovú to nenechalo chladnou a na zverejnený status zareagovala. Modelke vmietla do tváre, že jej muža odlákala. Blondínky sa do seba pustili tak, že Kucherenko neudržala nervy na uzde. „Bola si spoločníčka. Sergej má aj fotky. Ak v tom budeš pokračovať, zverejní ich,” adresovala svojej sokyni drsnú vyhrážku. 

V nasledujúcej minúte však už boli všetky komentáre týkajúce sa tohto konfliktu vymazané. „Zbytočne by som živila túto kauzu,” povedala nám k tomuto kroku modelka. „Ja tú osobu ani nepoznám, ani sa na ňu nehnevám a nemám predsudky. Ale neschvaľujem toto jednanie cez médiá. Trpí tým práve to jej dieťa,” dodala Silvia.

V rámci pikantnej sexuálnej minulosti svojej rivalky nám potvrdila, že nejde o výmysel a manžel disponuje dôkazmi. Či ich ale aj verejne použije, záleží zrejme na ďalšom konaní Burgerovej.

Vyjadrenie Sergeja Kucherenko

„Boli sme s Annou spolu tri roky a ku koncu ma stále tlačila, aby sme mali dieťa a svadbu. Ja som robil pre zahraničné firmy, veľa som cestoval, nebol som na to pripravený. Nemal som záujem mať dieťa, keď ma potom nebude skoro vidieť. Po jednej služobnej ceste mi ale oznámila, že je tehotná. Už vtedy sme mali problémy, hádali sme sa. Často sme spolu neboli, ani som nemal istotu, že to dieťa je moje. Ale nežiadal som test otcovstva a dohodli sme sa, že na začiatku jej pomôžem, keď si ho chce nechať. Splatil som všetky záväzky, aby na ňu ako na slobodnú matku nič nebolo. V mojej neprítomnosti bolo rozhodnuté o výživnom 700 eur, platil som luxusné dovolenky. Ale to sa nedá donekonečna, nemôžem takýmto spôsobom živiť rodinu, s ktorou nemám nič spoločné. To dieťa za nič nemôže, ale ja k nemu nič necítim a je to moje rozhodnutie, že sa s ním nestretávam. Inak im prajem šťastie aj zdravie.”

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu