Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa Slovenka v neposlušných bikinách: Odhalila, čo nemala!

Silvia Kucherenko ukázala neopálené miesta svojho tela. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko ukázala neopálené miesta svojho tela.

BRATISLAVA - Užíva si more a slnko! Silvia Kucherenko (30) vie, ako si vychutnať teplé počasie. Už nejakú dobu totiž zásobuje svojich fanúšikov fotografiami z rôznych prímorských oblastí. Blondínka sa zrejme rada chváli svojou postavičkou v plavkách. V čiernych bikinách však odhalila aj to, čo mohlo zostať skryté.

Predvádza božské telo! Silvia Kucherenko vie, ako potešiť fanúšikov. Takmer každý deň im totiž na sociálnej sieti servíruje svoje fotografie. V týchto horúcich dňoch samozrejme v plavkách. A tak sa každý môže kochať jej figúrou.

„Páči sa vám moja opálená pokožka?” napísala nad jeden z dovolenkových záberov. A určite tým rozprúdila fantáziu svojich obdivovateľov, ktorí jej dávajú jasne najavo, že sú z nej hotoví. Nejeden si zrejme myslel, že blondínka je krásne bronzová od hlavy až po päty.

Ďalšie zábery však svedčia o tom, že modelka veru opaľovaniu hore - či nebodaj aj dole - bez neholduje. Čierne bikiny totiž odhalili aj to, čo nemali. Príliš nízko padnuté nohavičky odkryli kúsok neopáleného zadočka a pri zmyselnej póze z podprsenky takmer unikli slnkom nedotknuté vnady. Zdá sa, že Silvia je predsa len trošku hanblivá a nudapláže neobľubuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu