Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drobová zahrnula svoje sexi ženy exotickým luxusom za 30 tisíc: Skoncová zostala doma!

Gabriela Drobová zobrala svoje moderátorky na exotický Maurícius. Soňu Skoncovú však nechala doma. Zobraziť galériu (20)
Gabriela Drobová zobrala svoje moderátorky na exotický Maurícius. Soňu Skoncovú však nechala doma. (Zdroj: internet, Lukáš Kimlička)

BRATISLAVA – Riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová (39) je známa tým, že sa rada obklopuje luxusom. Keďže vie, že za pekné veci treba platiť, nerobí jej problém siahnuť hlbšie do peňaženky. Najnovšie sa však rozhodla, že prepychom zahrnie aj svoje krásne moderátorky Fashion TV. Spolu s ňou preto vycestovali na tropický Maurícius, kde si užívajú v päťhviezdičkovom hoteli. Za pobyt blondínka vysolila zhruba 30 tisíc eur. Soňu Skoncovú (25) však nechala doma. Môže za to jej práca v jojkárskom Topstare?

Gabriela Drobová sa netají tým, že za kvalitné oblečenie a príjemné chvíle oddychu je ochotná vyhodiť nemalé peniaze. A dokázala to aj tentokrát. Svoje krásne moderátorky zahrnula 30-tisícovým luxusom. Spolu s ňou totiž vycestovali na tropický Maurícius, kde pripravujú nový projekt pre Fashion TV s názvom Glamour travel show. Vo voľných chvíľach si však dievčatá užívajú nevídaný prepych.

Vychutnávajú si cvičenie na pláži a iné krásy spojené s exotickým rajom. K dispozícii im je 5-hviezdičkový hotel v luxusnom rezorte Belle Mare Plage, kde im personál splní všetko, čo im na očiach vidí. Tento komfort si však neužíva kompletný tím. Soňa Skoncová túto možnosť podľa našich zistení nedostala. „Nemohla s nami odcestovať, pretože jej to neumožnili pracovné záležitosti na Slovensku,“ povedala Drobová.

Natíska sa však otázka, či neúčasť na radovánkach nie je trestom za tmavovláskine pôsobenie v jojkárskej relácii Topstar. Ako sme vás totiž v minulosti informovali, Drobová o kráskiných ambíciách pôsobiť v inej televízii nevedela. Tento fakt ju dosť zaskočil. Ich vzťahy sa údajne po tomto kroku aj trochu naštrbili. Napriek tomu sa riaditeľka snaží svoje rozhodnutie obhájiť. „Jednu z našich tvárí v Čechách a na Slovensku sme museli nechať doma aj kvôli našim formátom FashionVIP a Fashion Backstage, ktoré sa v čase pobytu na Mauríciu stále nakrúcajú,“ vysvetľovala Gabriela.

No nie je to tak dávno, čo práve kvôli druhému kšeftu Drobová vyrazila českú moderátorku Nikol Moravcovú. „Išla robiť do inej televízie formát, ktorý nedosahuje kvality Fashion TV. Tým pádom sme ju nemohli nechať ako našu moderátorku,“ povedala vtedy na margo rozviazania spolupráce plavovláska. Čaká Skoncovú rovnaký osud?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu