Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drobová pristihnutá na onkológii: Gabika, čo sa s tebou deje?!

Gabrielu Drobovú sme pristihli pri návšteve nemocnice. Zobraziť galériu (5)
Gabrielu Drobovú sme pristihli pri návšteve nemocnice.

BRATISLAVA – Má problémy?! Riaditeľku Fashion TV Gabrielu Drobovú (39) sme pred pár dňami pristihli na bratislavských Kramároch. Budovu Národného onkologického ústavu opúšťala zamyslená a bez úsmevu na tvári. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či má nejaké vážne zdravotné problémy. Odpoveď sme hľadali priamo u šéfky módnej televízie.

Vaše tipy

Ako sme vás na topkách informovali, Gabrielu Drobovú trápili začiatkom leta zdravotné problémy. Po návrate z dovolenky ju totiž sužovali bolesti chrbta a opúchali jej nohy. Blondínka navštívila viacerých odborníkov a užívala silné lieky.

Nemocničné priestory ale šéfka módnej televízie intenzívne navštevuje aj v týchto dňoch. Z viacerých strán sa k nám dostali informácie, že ju je v poslednej dobe dosť často vídať v Národnom onkologickom ústave na bratislavských Kramároch. Tam sme blondínku pristihli aj pred pár dňami.

Drobová opúšťala priestory nemocnice so zamysleným výrazom tváre. Zisťovali sme preto priamo u nej, či má vážne zdravotné problémy. „V poslednej dobe tam chodím naozaj často, pretože konzultujem s lekármi a hlavne s riaditeľom ústavu Jozefom Dolinským spoluprácu na projekte Fashion Sparkling Charity Night, ktorého je NOÚ odborným garantom,” vysvetlila dôvod návštev.

Našťastie teda blondínka nerieši vlastné ťažkosti. „Chceme pomôcť ženám, ktorým diagnostikovali rakovinu, aby po liečbe znova získali sebavedomie, aby sme im vrátili ženskosť a mohli si užívať krásy života bez obmedzení,” dodala riaditeľka módnej televízie, ktorá na spomínané podujatie pozvala aj veľké návrhárske hviezdy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu