Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gabriela Drobová kritizuje samú seba: Dosť som pribrala!

Gabriela Drobová robí všetko pre to, aby sa opäť dostala do tej správnej formy. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Drobová robí všetko pre to, aby sa opäť dostala do tej správnej formy.

BRATISLAVA - Musí na sebe zapracovať! Riaditeľka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová (40) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by museli bojovať s kilami navyše. No ako sama tvrdí, po štyridsiatke to už v tomto smere nie je žiadna sranda. Udržať si tie správne tvary dá oveľa viac námahy ako kedykoľvek predtým. Blondínka si to uvedomila len pred pár dňami, keď zistila, že za posledné obdobie dosť pribrala.

Nepríjemné prekvapenie čakalo riaditeľku módnej televízie Fashion TV Gabrielu Drobovú, keď sa pred pár dňami zahľadela na svoj odraz v zrkadle. Krátko pred začiatkom dovolenkovej sezóny totiž zistila, že postavička nespĺňa jej predstavy. „Práve dnes som si uvedomila, že som dosť pribrala,“ povedala nám na rovinu blondínka, ktorá doposiaľ žiadne výrazné problémy s postavou nemala.  

Drobová však na žiaden zázrak nečaká. Preto ihneď začala konať.  „Keď som si to uvedomila, hneď som išla behať do Horského parku a ráno mám hodiny jógy. Snažím sa to nejako skombinovať, no po štyridsiatke to nie je žiadna sranda. Treba si dávať pozor, treba jesť striedmo a mať aspoň aký-taký pohyb,“ prezradila Drobová svoj recept, ako chce získať naspäť ​tvary spĺňajúce jej kritériá. „Samozrejme, dá sa ešte kúpiť tunika a zakryť to celé. To je pomerne taký rýchly recept,“ zavtipkovala si šéfka módnej televízie. 

Gabriela si tento rok spolu s partnerom Karolom Rumanom plánuje užiť dovolenku v pomerne netradičnej destinácii. „Definitívne máme zarezervovaný Island, takže v auguste ideme tam, čomu sa veľmi teším. A rozmýšľame ešte nad nejakým morom. Zatiaľ sú vo výbere Kapverdy,“ pochválila sa nám Drobová, ktorá cestovanie miluje, no na svoju polovičku ani zďaleka nemá. Jej partner má totiž dovedna precestovaných 120 krajín sveta. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Gabrielou Drobovou.

Rozhovor s Gabrielou Drobovou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu