Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Drobovej kríza v rozprávkovom vzťahu: Gabika prehovorila o problémoch!

Vzťah Gabriely Drobovej a Karola Rumana prechádza momentálne krízou. Zobraziť galériu (4)
Vzťah Gabriely Drobovej a Karola Rumana prechádza momentálne krízou.

BRATISLAVA – Úsmev cez slzy! Šéfka Fashion TV Gabriela Drobová (39) v súčasnosti prechádza náročným obdobím. Vo vzťahu s partnerom Karolom Rumanom (38) sa totiž po zhruba tri a pol roku začali objavovať trhliny. Táto informácia je pomerne prekvapivá. Dvojica totiž na verejnosti pôsobila vždy harmonicky a šťastne.

Ustoja to?! Gabriela Drobová neprežíva koniec tohto roka príliš harmonicky. Trápia ju totiž vzťahové problémy. Šéfka Fashion TV to potvrdila aj na pondelkovej módnej šou, na ktorú síce zavítala spoločne so svojím partnerom Karolom Rumanom, no na dvojici bolo vidno, že to medzi nimi nie je úplne v poriadku.

„Každý vzťah má pekné dni a horšie dni. My momentálne prechádzame tými horšími,” priznala pre topky.sk Drobová, ktorá dúfa, že spoločne s partnerom krízu prekonajú. „Verím, že prídu opäť tie pekné dni. Je to v podstate len nás dvoch. Čokoľvek sa vo vzťahu stane, tak si to musia vyriešiť tí dvaja medzi sebou,” uzavrela smutne.

Plavovláska tvorí pár s podnikateľom Karolom Rumanom zruba od mája 2010. Dvojica sa dala dokopy pol roka po tom, čo Drobovej skončil vzťah s iným biznismenom - Romanom Antalom. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Gabrielou Drobovou.

Rozhovor s Gabrielou Drobovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu