Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Úsmevný trapas našej moderátorky: Ocikaná netopierom a korytnačka medzi nohami!

Janu Mutňanskú najprv označkoval netopier, potom sa medzi jej nohy napasovala korytnačka. Zobraziť galériu (15)
Janu Mutňanskú najprv označkoval netopier, potom sa medzi jej nohy napasovala korytnačka.

MAURÍCIUS - Nepríjemnosť v exotike! Gabriela Drobová (39) si nedávno aj s moderátorkami svojej Fashion TV dopriala luxusný pobyt na Mauríciu. Jej zverenkyne sú zároveň aj modelkami a ostrovný štát im poskytol krásne kulisy pre pózovanie. Fotenie a nakrúcanie sa však neobišlo ani bez menších trapasov. Janu Mutňanskú (25) napríklad ocikal netopier, či dokonca ju "obťažovala" korytnačka.

Zvieracia „láska”! Jana Mutňanská je modelka, ktorá už nejaký čas pracuje aj ako moderátorka Fashion TV. Vďaka tomu si mohla nedávno spolu so svojimi kolegyňami a šéfkou Gabrielou Drobovou dopriať pobyt na Mauríciu.

Dievčatá však nielen relaxovali, ale aj pracovali - v exotike nafotili množstvo krásnych záberov. Vďaka tomu si odniesli aj veľa nevšedných zážitkov. „Držali sme netopiera, čo som si nikdy nepredstavovala, že budem netopiera držať v rukách a ešte ma aj ociká,”  prezradila menší trapas Mutňanská.

Väčšiu náklonnosť jej naopak pri nakrúcaní videa o pobyte prejavila jedna z korytnačiek. Tá sa uvelebila medzi tmavovláskinými stehnami a tvárila sa, že všetko je presne tak, ako má byť. Presvedčte sa sami v našom videu.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť Janu Mutňanskú v plavkách na zábere z exotiky a tiež ďalšie Slovenky, ktoré svojimi krivkami vyrážajú dych!

Jana Mutňanská na Mauríciu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu