Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markíza drží Kvetu Horváthovú v neistote: Strach o budúcnosť!

Bude reality šou Farma aj po štvrtýkrát sprevádzať moderátorka Kveta Horváthová? Zobraziť galériu (5)
Bude reality šou Farma aj po štvrtýkrát sprevádzať moderátorka Kveta Horváthová? (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nerátajú s ňou? Prípravy na nakrúcanie štvrtej série Farmy sú v plnom prúde. Kastingy prebehli už koncom apríla, nový statok je vybratý tiež. Podľa našich informácií sa Markíza rozhodla spustiť projekt o čosi skôr, než pôvodne plánovala. Hoci termín jeho začiatku ešte nie je presne stanovený, všetko je už viac-menej nachystané. Má to však jeden háčik. Kveta Horváthová (36), ktorá sprevádzala divákov všetkými ročníkmi televíznej šou, nemá podpísanú žiadnu zmluvu. Natíska sa otázka, či vedenie plánuje zmeny na moderátorskom poste.

Toto leto by sa na obrazovkách televízie Markíza mala už po štvrtýkrát objaviť úspešná reality šou Farma. Súťažiaci sa vyberali už koncom apríla, všetko ostatné je už tiež pripravené na nakrúcanie. Možno aj preto sa televízia rozhodla, že projekt spustí o čosi skôr. Súčasné informácie hovoria o horizonte niekoľkých týždňov. A hoci je štart na spadnutie, post moderátora je stále otvorený. Zistili sme, že Kveta Horváthová doposiaľ nepodpísala s Markízou žiadnu zmluvu o spolupráci.

„V súčasnosti nemám žiadne konkrétne informácie o Farme. Treba sa obrátiť na produkciu,“ povedala pre topky.sk neodmysliteľná súčasť uplynulých sérií projektu. Na základe týchto okolností sa vynára otázka, či nechce Markíza prípadnou obmenou na spomínanom poste vynoviť šou. Informácie o zmene moderátorky totiž po chodbách televízie rezonovali už pred rokom. Povrávalo sa vtedy, že skúsenú Horváthovú by teoreticky mohla v tretej sérii projektu nahradiť bývalá farmárka Monika Haklová. No tvorcovia sa vtedy predsa len rozhodli, že sa vydajú overenou cestou. 

Tentokrát však prechádza televízia Markíza mnohými zmenami, a preto by výmena moderátorky nebola až takým prekvapením. Podobný scenár sa totiž odohral aj počas hudobnej šou SuperStar. Speváčku Tinu a českého moderátora Leoša Mareša, ktorí projektom sprevádzali v minulosti, totiž tvorcovia neoslovili. Šancu dostali Zora Kepková a Roman Juraško. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu