Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapenie od Kvety Horváthovej: Markizáčka o druhom dieťatku!

Kveta Horváthová by svojej dcérke Paulínke rada dopriala súrodenca. Zobraziť galériu (5)
Kveta Horváthová by svojej dcérke Paulínke rada dopriala súrodenca. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Budú štyria?! Moderátorka markizáckej reality šou Farma Kveta Horváthová (36) sa nikdy netajila tým, že by chcela viac detí. Ako sa aktuálne zdá, spolu s partnerom pracujú na tom, aby sa ich dcérka Paulínka (5) dočkala súrodenca. Blondínka sa totiž netají tým, že by si rada zopakovala rodičovské povinnosti.

Moderátorka Kveta Horváthová v minulosti tvrdila, že by chcela mať tri deti. Pred piatimi rokmi priviedla na svet prvé - stala sa mamičkou vytúženej dcérky Paulínky. A vyzerá to tak, že toto krásne obdobie by si blondínka v blízkej budúcnosti rada zopakovala. Spolu s manželom Júliusom sa totiž čoraz častejšie rozprávajú o súrodencovi pre ich malú princeznú.

Markizáčka to prezradila v rozhovore pre topky.sk. Keď sme sa jej opýtali, či s partnerom chcú ďalšie bábätko, odpovedala stroho, no jasne. „Plánujeme,“ poznamenala dlhoročná tvár modro-žltej televízie.

Naopak, Kvetina sestra Lucia Barmošová, ktorá pracuje pre konkurenčnú Jojku, potomka zatiaľ nemá. Viackrát sa však vyjadrila, že ak by otehotnela, tak by sa tomu potešila. Ktovie, možno budú sestry už čoskoro kočíkovať spoločne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu