Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zvláštny zvyk Kvety Horváthovej: Toto robí počas Vianoc?!

Aj tento rok sa Kveta Horváthová plánuje fotiť so svojou rodinou v rovnakých pyžamách. Zobraziť galériu (5)
Aj tento rok sa Kveta Horváthová plánuje fotiť so svojou rodinou v rovnakých pyžamách.

BRATISLAVA – Vianočné sviatky nie sú iba o zhone, preplnených obchodoch, ale predovšetkým o radosti, rodinnej pohode a milých zvykoch. Jeden naozaj netradičný má aj markizácka moderátorka Kveta Horváthová (36). Spolu s manželom Júliusom (42) a dcérkou Paulínkou (5) si totiž pravidelne kupujú 3 rovnaké pyžamá, v ktorých sa potom fotia pri ozdobenom stromčeku. A toto zábavné gesto opakujú už niekoľko rokov po sebe.

Mnohí ľudia by si vianočné sviatky bez zvykov a tradícií už nedokázali ani predstaviť. No markizáčka Kveta Horváthová si na tie klasické už veľmi nepotrpí. „Priznám sa, že tradície sme viac dodržiavali, keď som žila s rodičmi, pretože tam prebiehali rôzne rituály, ktoré si mama s otcom priniesli ešte zo svojich rodín,“ povedala pre topky.sk blondínka.

No namiesto toho má rodinka jeden skutočne zaujímavý zvyk, ktorý opakuje už niekoľko rokov po sebe. „Každoročne si v jednom obchode kupujeme pyžamá. Je to rovnaká séria, teda rovnaký vianočný motív a majú ich v troch veľkostiach - v mužskej, ženskej a detskej. To znamená, že všetci traja máme rovnaké pyžamá a potom sa v nich fotíme pod stromčekom. Je to také milé. Takže toto musí byť, to je také prekvapenie, čo všetci čakáme,“ vysvetlila moderátorka. No ktovie, či to robia ešte pred alebo po tom, čo príde aj farmárkina sestra Lucia Barmošová. Ako totiž Kveta sama prezradila, zvyšok Štedrého večera trávi spolu s ňou.

„Dúfam, že tohtoročné Vianoce sa pri stole stretneme všetci tak ako každý rok. Teda ja, môj manžel, dcérka a manželova mama. Tá žije v Lučenci, ale každý rok na sviatky k nám chodí. No a po večeri, keď rozbaľujeme darčeky, vždy príde z večere od svokrovcov moja sestra Lucia Barmošová s manželom. Vždy prídu ešte na druhý chod, čiže na moju kapustnicu,“ priblížila topkám priebeh svojich Vianoc dlohoročná tvár televízie Markíza.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Kvetou Horváthovou o Vianociach.

Rozhovor s Kvetou Horváthovou o Vianociach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu