Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ups! Tkáčová na slávnostnom otvorení: Muž v obleku, ona v teplákoch!

Iveta Tkáčová prišla na akciu v teplákoch. Zobraziť galériu (7)
Iveta Tkáčová prišla na akciu v teplákoch.

BRATISLAVA – Tak toto sa často nevidí! Iveta Tkáčová (26) je známa tým, že si rada dopraje kvalitné módne kúsky a do spoločnosti chodí vždy patrične vyparádená. O to viac klalo do očí jej oblečenie na nedávnom otvorení banky jej manžela a jeho partnerov. Prišla totiž v teplákoch!

Obleky, koktailky... a jedny tepláky! Tak to vyzeralo na slávnostnom otvorení bratislavskej pobočky banky pre boháčov. Nemohol tam chýbať Patrik Tkáč, ako jeden zo spolumajiteľov. A samozrejme, ani jeho pekná manželka Iveta.

Tá však trochu prekvapila. Namiesto decentných šiat mala na sebe športové oblečenie. To bilo do očí najmä vtedy, keď stála po boku svojho manžela. Ten totiž podľa očakávaní siahol po obleku.

„Išlo o akciu pre médiá, o ktorej som nevedela a nepočítala som, že na ňu pôjdem. Bola som naproti vo svojej tanečnej škole, myslela som, že len sadnem do auta a pôjdem domov, ale Patrik ma presvedčil, aby som sa zastavila, že je tam príjemná akcia, príjemní ľudia a že moje tepláky určite nebudú nikomu prekážať,“ vysvetlila topkám Iveta Tkáčová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu