Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hriešne útraty Flašíkovej a Tkáčovej: Na tieto outfity by ste dreli pol roka!

Iveta Tkáčová a Monika Flašíková-Beňová milujú módu. A hlavne luxusné kúsky známych módnych značiek. Takto sa predviedli na nedávnej akcii. Zobraziť galériu (7)
Iveta Tkáčová a Monika Flašíková-Beňová milujú módu. A hlavne luxusné kúsky známych módnych značiek. Takto sa predviedli na nedávnej akcii. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Známe dámy slovenského šoubiznisu si pred pár dňami vyrazili do spoločnosti. A to pri príležitosti divadelnej premiéry predstavenia Rómeo a Júlia. Podujatie si nedala ujsť ani manželka bankára Patrika Tkáča (40) - Iveta (30). Brunetka sa nahodila do ľahkých saténových šiat, za ktoré vysolila hriešnych 1600€. V luxuse za ňou nezaostávala ani europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (44). Tá za tie svoje zaplatila takmer raz toľko.

Monika Flašíková-Beňová sa nikdy netajila tým, že má pozitívny vzťah k móde. Obrovský šatník plný luxusných modelov svetoznámych značiek by jej mohla závidieť nejedna žena. Na piatkovej akcii prevetrala jeden z exkluzívnych outfitov. A to v hodnote viac ako štvormesačného platu priemerného Slováka. Europoslankyňa sa totiž predviedla v luxusných sivo-čiernych šatách známej britskej značky, ktoré stoja neuveriteľných 3000 €. Doplnila ich červenými topánkami za 700 €.

Zahanbiť sa nenechala ani manželka bankára Patrika Tkáča, Iveta. Tá sa v spoločnosti ukázala v exkluzívnom kúsku známeho talianskeho módneho domu. Ľahké saténové šaty po zem síce brunetka skrývala pod čiernym kožúškom, no my sme si všimli, že ide o luxusný model za hriešnych 1600 €. Hodnota teda predstavuje zhruba dvojnásobok priemernej mesačnej mzdy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu