Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miss Slovensko má prvú víťazku: Zabodovala sexi tmavovláska!

Karolína Chomisteková sa stala Miss Press 2013. Zobraziť galériu (22)
Karolína Chomisteková sa stala Miss Press 2013.

BRATISLAVA - Dobrý začiatok! Pred nedeľným galavečerom sa dnes konala tlačová konferencia k súťaži Miss Slovensko 2013. Na nej mali prítomní novinári možnosť zvoliť Miss Press. Tento titul vyhrala o jeden jediný hlas súťažiaca číslo 3 Karolína Chomisteková (19). Podľa našich informácií dramaticky stúpli aj jej šance na celkové víťazstvo - vypovedá o tom aj kurz v stávkovej kancelárii.

Na ktorú svetoznámu celebritu sa atraktívna Karolína podobá? Kliknite SEM a dozviete sa!

Na najlepšej ceste k titulu! Na stredajšej tlačovej konferencii k Miss Slovensko 2013 sa udeľovala prvá šerpa pre jednu z krások. Prítomní novinári sa však vo svojom hlasovaní takmer nerozhodli. Ako totiž prezradila riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová, víťazka získala len o jeden hlas viac než dievča na druhej priečke.

Miss Press 2013 sa v tesnej voľbe stala devätnásťročná Karolína Chomisteková z Oravského Podzámku. „Odmalička som mala sen prihlásiť sa do Miss,” prezradila tmavovláska. „Som za to vďačná,” dodala k svojmu víťazstvu v novinárskej kategórii.

Je však celkom možné, že práve ona si z nedeľného galavečera odnesie aj korunku pre kráľovnú krásy. Organizátori totiž spolupracujú aj so stávkovou kanceláriou, ktorá ponúka možnosť staviť si na novú miss. Podľa našich informácií mala Karolína na začiatku kurz 20, čo predstavovalo veľmi malú šancu na víťazstvo. Podľa aktuálnej hodnoty je však práve ona adeptkou na Miss Slovensko 2013. Dramatickú zmenu kurzu potvrdil aj zástupca stávkovej spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu