Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Extra dávka sexepílu: Šebestová (30) telom tromfla o 10 rokov mladšie!

Spoznáte medzi kráskami šéfku Miss Magdalénu Šebestovú? Zobraziť galériu (7)
Spoznáte medzi kráskami šéfku Miss Magdalénu Šebestovú?

BRATISLAVA - Nespoznáte ju! Magdaléna Šebestová (30) vyhrala súťaž krásy pred siedmimi rokmi. Dnes celej Miss Slovensko šéfuje, od svojich zverenkýň je však na nerozoznanie. Hoci väčšina tohtoročných finalistiek je od tmavovlásky o 10 rokov mladších, v plavkách medzi nimi žiadny rozdiel nevidno.

Má sa čím pýšiť! Magdaléna Šebestová potvrdila svoju krásu v roku 2006, kedy sa stala Miss Slovensko. Od tej doby jej síce pár rôčkov pribudlo, no ani čas jej na pôvabe neubral.

Tmavovláska je dnes riaditeľkou súťaže, ktorú v minulosti vyhrala a odovzdáva svoje skúsenosti mladším slečnám. Vo voľnom čase je však do nich úplne na nerozoznanie. Dokázala to aj počas nedávnych teplých dní.

Dievčatá so svojou šéfkou totiž šantili pri vode. Ich postavičky v plavkách však vôbec nedávali tušiť, že jedna z nich je o desať rokov staršia než ostatné. „Momentálne sa výrazne neudržiavam, dala som si taký prázdninový oddych,” povedala nám na margo aktuálnej starostlivosti o figúru Magda.

Zdravý životný štýl je ale zvyčajne dennou súčasťou modelkinej práce. „Počas roka bežne 2-krát do týždňa cvičím a zdravo sa stravujem. Nedržím nijaké diéty, zrejme je to aj genetika,” prezradila Šebestová.

Magdaléna Šebestová (tretia zľava) bez problémov zapadne medzi svoje zverenkyne.
Zobraziť galériu (7)
Magdaléna Šebestová (tretia zľava) bez problémov zapadne medzi svoje zverenkyne.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete tiež pozrieť, ako Magda Šebestová vyniká spomedzi slovenských krások svojou postavičkou v takomto sexi outfite.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu