Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďurovčík na kyslo: Jano, nemrač sa tak hrozivo!

Ján Ďurovčík sa predviedol s kyslým výrazom. Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík sa predviedol s kyslým výrazom.

BRATISLAVA - V zlej nálade?! Ján Ďurovčík (42) je evidentne poriadne pracovne zaneprázdnený. Koncom týždňa si našiel čas až na neskorý obed, ku ktorému zasadol poobede okolo tretej. Aspoň mal však milú spoločnosť - jedlo si vychutnával so svojou mamou a tetou. Keď sme ho však zachytili, príliš prívetivo sa netváril.

Je tu jar a popri Dunaji sa promenáduje čoraz viac ľudí, medzi nimi aj známe tváre. Okrem iných sme koncom minulého týždňa zachytili aj Jána Ďurovčíka. Známy choreograf si však nevychutnával slnečné lúče, ale jedlo. Zrejme pre pracovnú vyťaženosť sa vybral do reštaurácie až tri hodiny po obede. 

V centre Bratislavy mu robili spoločnosť aj jeho mama a teta. Trojica doplnená ešte jednou menšou členkou rodiny strávila v peknom počasí a pri dobrom jedle príjemné chvíle. Keď sme sa ale rozhodli režiséra odfotiť, podarilo sa nám ho zachytiť s nie práve veselým výrazom. Ten nám pripomenul hlášku z kultovej trilógie Slunce, seno: „Se podívej předsedo, kouká jako bejk!” No nemaj strach, Janko, my ti ten tanier nevezmeme... 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu